Viaţă spulberată printr-un singur click pe Facebook. Vezi şocul pe care l-a avut o femeie şi ce a descoperit despre soţul ei

de L.D.    |    12 Mar 2012   •   21:24
Viaţă spulberată printr-un singur click pe Facebook. Vezi şocul pe care l-a avut o femeie şi ce a descoperit despre soţul ei foto: andreeamarc.com

Două americance au descoperit că sunt măritate cu acelaşi bărbat după ce Facebook i-a propus uneia dintre ele să se împrietenească cu cealaltă pentru că s-ar putea să o cunoască. Deşi nu a recunoscut-o pe "posibila cunoştinţă", femeia a văzut însă poze cu actualul soţ când se însura cu ea.
Gardianul Alan L. O'Neill, numele celui care era căsătorit cu cele două femei, a fost acuzat de bigamie şi va apărea în cursul acestei luni în faţa unui tribunal, informează BBC.

El s-a căsătorit pentru prima dată în 2001, pe când îl chema Alan Fulk, s-a mutat în 2009, şi-a schimbat numele şi s-a căsătorit din nou, fără însă să divorţeze.

Prima soţie a lui a fost cea care a observat că acesta s-a recăsătorit.

"Soţia numărul unu a intrat pe pagina de Facebook a soţiei cu numărul doi şi a văzut o poză a soţului ei cu un tort de nuntă", a relatat procurorul Mark Lindquist.

Dacă este considerat vinovat, Alan O'Neill poate fi condamnat la un an de închisoare, precizează Mediafax.


x close