VIDEO! A spart un ou uriaş, însă ceva NEAŞTEPTAT a fost descoperit

de A.M    |    05 Mai 2015   •   12:48

Oamenii găsesc tot felul de lucruri ciudate în alimente, însă această descoperire este uimitoare.

Într-o scenă, foarte bine organizată, un bărbat deschide o cutie de carton cu ouă, în bucătărie. Nimic neobişnuit până aici.

El ţine în mână un ou de dimesiuni nu tocmai normale şi îl arată spre cameră. În momentul în care oul este crăpat, bărbatul descoperă că în interiorul lui se mai afla un ou, cu tot cu coajă, dar şi un alt gălbenuş, bine dezvoltat.

"Într-un ou mare se află un alt ou!", a exclamat bărbatul imediat după ciudata descoperire.

Reacăţia bărbatului, dar şi autenticitatea imaginilor au fost puse la îndoială, însă există posibilitatea ca acest lucru să fie pe cât se poate de real.

Oamenii de ştiinţă au explicat fenomenul. Este într-adevăr, un fenomen destul de rar întâlnit, însă probabil. "Acest lucru se întâmplă atunci când un ovul se formează în oviductul găinii, ;i un alt ovocit este eliberat prea devreme, provocând o contrac'ie care împinge primul ou înapoi."

"Să vezi un ou mic într-un ou mai mare, este cu adevărat un fenomen foarte rar", a explicat Gregoy Bedecarrats, un profesor asociat in domeniul ştiinţei animalelor şi păsărilor de curte de la Universitatea din Guelph, pentru BuzzFeed. "N-am mai văzut personal aşa ceva, dar este posibil."

x close