Vine sfârșitul lumii. 30 septembrie este ziua fatală. Pe ce argumente se bazează noua teorie a conspirației

29 Sep 2016   •   09:02
Vine sfârșitul lumii. 30 septembrie este ziua fatală. Pe ce argumente se bazează noua teorie a conspirației Foto: Pixabay.com

O nouă teorie a conspirației susține că sfârşitul lumii vine la început de weekend, pe 30 septembrie. Adepții acesteia susțin că au argumente puternice pentru asta și anume Luna Neagră şi versete din evangheliile apostolilor, scrie Adevărul.

Ei susţin că vineri va fi a doua venire a lui Iisus Hristos pe Pământ, aducând drept dovezi versete din Evangheliile după Apostolii Luca şi Matei.

Vineri, 30 septembrie, va avea loc fenomenul „Luna Neagră“ pe care mulţi îl asociază cu venirea Apocalipsei. Spectaculosul fenomen se produce atunci când partea iluminată a Lunii este prinsă în umbra Pământului, ceea ce o face imposibil de văzut. Fenomenul se întâmplă aproximativ la fiecare 32 de luni, dar de data aceasta are o semnificaţie deosebită datorită altor activităţi din univers, ce vor avea loc în această lună. Prima zi a lunii septembrie a adus cu ea un „inel de foc“, o eclipsă de soare, Luna aliniindu-se cu Pământul şi Soarele deasupra Africii, strălucitorul astru fiind făcut să pară întunecat. Acest lucru, adăugat fenomenului „Luna Neagră“, îi face pe mulţi să se teamă de ce este mai rău.

x close