..."Vor apărea mulţi profeţi falşi şi-i vor înşela pe oameni". Povestea cutremurătoare a bărbatului care l-a "întâlnit pe Dumnezeu"

de L.D.    |    22 Mar 2012   •   22:49
..."Vor apărea mulţi profeţi falşi şi-i vor înşela pe oameni". Povestea cutremurătoare a bărbatului care l-a "întâlnit pe Dumnezeu" foto: shinbow.com
În capitolul 10 al cărţii lui Matei, Biblia spune că vor apărea mulţi profeţi falşi şi-i vor înşela pe oameni. Este şi cazul unui bărbat care susţine că l-a întâlnit pe Dumnezeu.

Povestea lui stârneşte hohote de râs. puţini sunt cei care o cred. Dar Sibusiso Mthembu, de 64 de ani, susţine cu toată seriozitatea că a vizitat cerul de 4 ori până acum. Prima vizită a făcut-o în 1998, iar vizite ulterioare au fost făcute în 2004, 2006 şi 2008.

Totul a început, spune el, în 1998, atunci când un om îmbrăcat în alb, un "înger" aparent, i-a făcut o vizită şi i-a spus că are nevoie de el în cer.

Acum, după 4 vizite făcute, omul a fost în stare să deseneze o "hartă a cerului".

Dar nu harta este cel mai ciudat lucru la acest om, ci lucrurile şi faptele pe care el susţine că le-a vazut şi le-a făcut acolo.

Potrivit acestuia, există în total 5 ceruri, dar el a fost prima dată dus în Crista, al cincilea dintre ele. A fost acolo, într-un orăşel numit Sharmony, unde spune el că s-ar fi întâlnit cu Isus.

Cerul principal ar fi Salem, unde locaşul lui Dumnezeu este situat. Potrivit lui Mthembu, Dumnezeu este un Dumnezeu tânăr şi cu un ten cenuşiu, iar Isus este alb.

Bărbatul susţine că l-a văzut pe Dumnezeu abia cu ocazia vizitei secundare, pe o planetă numită Jadalem care este acoperită de apă şi gheaţă.

Celelalte personaje biblice pe care el le-ar fi întâlnit sunt Moise şi Abel. Acesta spune că a explorat chiar şi Marshnode City, oraşul unde oamenii merg când mor pentru a fi reîncarnaţi.

De asemenea, el susţine că în ceruri se desfăşura o întâlnire importantă unde subiectul principal era războiul împotriva lui Satana. Acesta ar urma să înceapă pe data de 23 mai, în concluzie, sfârşitul este aproape.

Harta cerurilor pe care acesta o desenează nu este încă gata, dar el este îngrijorat deja de controversele care vor apărea în urma publicării acesteia.

Parteneri
x close