A mers la doctor cu dureri groaznice de cap și a trăit un ȘOC când a aflat ce era în creierul ei! Avea 10 centimetri și se mișca

de S.T.    |    23 Iun 2016   •   18:11
A mers la doctor cu dureri groaznice de cap și a trăit un ȘOC când a aflat ce era în creierul ei! Avea 10 centimetri și se mișca Foto: freeimages.com/ Nihan Aydin

Medicii unui spital din China au fost șocați când tânăra Yin Meng a fost supusă unor analize amănunțite.

Tânără de 29 de ani a leșinat la serviciu și a fost dusă urgent la spital. Ea le-a spus doctorilor că se confruntă cu dureri mari de cap de foarte multă vreme.

Yin Meng a fost externată după un timp, însă durerile de cap nu încetau. S-a dus iar la spital și după analize amănunțite, medicii i-au spus ceva ce a șocat-o.

Femeia avea în creier un vierme lung de 10 centimetri, scrie mirror.co.uk. Ea a fost supusă unei intervenții chirurgicale și parazitul a fost extras cu succes.

Un astfel de parazit poate intra în organism prin intermediul apei contaminate, fie prin intermediul unui organism deja infectat. Imediat ce ajunge în corpul gazdei, parazitul atacă sistemul nervos și poate duce chiar și la moarte.

Yin Meng le-a spus medicilor că în copilărie obișnuia să meargă cu bunica ei pe malul unui râu, să prindă broaște și să le mănânce de vii. Cel mai probabil așa a ajuns parazitul în corpul ei.

 

Parteneri
x close