x close

Ziua nunții s-a transformat într-un coșmar după ce mireasa a făcut o greșeală cu aranjamentul florar: „Efectiv nu puteam să îmi văd soțul când îmi recitam jurămintele” - FOTO

06 Iun 2018   •   12:07
Ziua nunții s-a transformat într-un coșmar după ce mireasa a făcut o greșeală cu aranjamentul florar: „Efectiv nu puteam să îmi văd soțul când îmi recitam jurămintele” - FOTO Galerie foto (2) Foto: Instagram/christinejomiller

Christine Jo Miller, în vârstă de 23 de ani, a ales un buchet deosebit pentru ziua nunții, realizat din flori sălbatice. Femeia a cules singură de lângă casa familiei sale din Nebraska, Statele Unite.

Însă în ziua nunții, Christine s-a trezit cu ochii umflați, dureri severe și iritație pe piele, după ce a avut o reacție alergică la florile sălbatice pe care le-a cules.

Tânăra a făcut greșeala să introducă și floarea „Zăpadă de Munte” în buchetul ei de mireasă, fără să știe că este nocivă pentru sănătate. Această plantă este cunoscută pentru florile ei albe și frumoase, dar și pentru faptul că este otrăvitoare.

„Eram cea mai înspăimântătoare persoană de la nunta mea. Aveam dureri, nimeni nu știa ce să facă. Efectiv nu puteam să îmi văd soțul când îmi recitam jurămintele pentru că aveam vederea încețoșată. Am leșinat de două ori în timpul nunții mele”, a povestit mireasa.

După ceremonia religioasă, Christine a mers spital, unde a primit un tratament, iar apoi s-a întors la petrecere, potrivit huffingtonpost.com.

Citeşte mai multe despre:

mireasa flori
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati