ZODIAC CHINEZESC 2019. Marian Golea, despre zodiacul chinezesc și caracteristicile sale

de D.G.    |    28 Sep 2018   •   23:35
ZODIAC CHINEZESC 2019. Marian Golea, despre zodiacul chinezesc și caracteristicile sale foto: Antena 3

Marian Golea, astrolog și specialist Feng Shui, a fost invitatul Mariei Coman, alături de Lidia Fecioru, la ”Dar și Har”, ocazie cu care a vorbit despre ce ne așteaptă în 2019 din perspectiva zodiacului chinezesc și care sunt principalele caracteristici ale acestor zodii.

Tigru: Are steaua 3: ceartă, bârfă, probleme cu justiția. Poți să le ai pe toate? Da. Tigrul are întotdeauna element caracteristic lemnul. Este foarte bătăios. De obicei tigrii au probleme în a fi lideri, dar sunt foarte muncitori.

Iepurele: El e tot "lemn", mai slăbuț, mai fricos un pic. Iepurii au un simț deosebit pentru bani.

Dragonul: El e "pământ. Are o problemă: vrea să-i ajute pe toți, sunt un fel de 'mama răniților'.

Șarpele: Are drept caracteristică inteligența. Niciodată nu o să știi ce face un șarpe. În afară de elementele pe care le vedem noi, mai există câteva elemente ascunse. Șarpele are trei elemen yang în spate, deci poate fi capabil de orice.

Calul: El este un pic independent, nu e bine să-i pui căpăstru. Mai bine îi dai un pic de zăhărel ca să-l câștigi. De obicei are momentele lui de singurătate, în care își dorește să fie singur. să se izoleze - dacă tu atunci nu-l lași în pace, începe scandalul. Așa că e bine uneori, când știi că ai un cal lângă tine să-l lași în pace.

Oaia: În momentul în care întâlnești 2-3 oi la un om, acela e un bun spion, deci poți să-i alegi oameni în funcție de acest lucru. Oaie este și ea independentă, poate să trăiască singură.

Maimuța: Este deșteapta zodiacului. Probleme: spun răutăți, pot să și facă răutăți. Au acest metal yang ceea ce le face foarte 'tăioase'.

Cocoșul: Este un metal yin, oameni cărora le place extraordinar de mult de imaginea lor, foarte buni muncitori, dar au tendința de a se izola și ei, de a fi individualiști.

Câine: Cățelul vrea să te aducă acasă. Latră mult, dacă-i dai un picior, se sperie. Cățeii de templu (anul 1982) cred că le știu pe toate.

Mistrețul: Există o discrepanță fantastică între mistreți, între femeie mistreț și bărbat mistreț. Sunt oameni care pot să fie foarte educați, dar în același timp au mici probleme de familie, nu se înțeleg cu familia.

Șobolanul: Sunt oameni de acțiune. Sunt oamenii care duc lucrurile, spre exemplu cei din 1972, sunt niște șobolani care iau mai multe lucruri să facă decât pot.

Bivolul: Sunt oameni încăpățânați, dar foarte muncitori. Au o singură problemă: au tendința de a lenevi. Dacă-i stimulezi sunt extraordinari.

 

Parteneri
x close