Antena 3 CNN Actualitate Antena 3 mulţumeşte României: „Forţa noastră eşti tu!”. Mihai Gâdea: Ce-ar fi să ne întâlnim şi weekendul viitor?

Antena 3 mulţumeşte României: „Forţa noastră eşti tu!”. Mihai Gâdea: Ce-ar fi să ne întâlnim şi weekendul viitor?

Antena 3 mulţumeşte României: „Forţa noastră eşti tu!”. Mihai Gâdea: Ce-ar fi să ne întâlnim şi weekendul viitor?
19 Feb 2016   •   22:04

Jurnaliștii și vedetele posturilor TV Antena 3, Antena 1, Antena Stars, Euforia și ZU s-au întâlnit astăzi cu telespectatorii în Piaţa Constituţiei. Timp de trei ore, jurnaliștii și vedetele celor cinci televiziuni pe care le îndrăgiţi şi le susţineţi au vorbit despre abuzurile la care au fost supuse posturile trustului Intact. 

Jurnaliștii Antena 3 au dorit pe această cale să mulţumească pe viu, dincolo de ecranul televizorului, pentru sprijinul pe care telespectatorii l-au demonstrat în cele mai grele momente.

Vineri, la o „Ediţie specială” cu Oana Stancu Zamfir şi Adrian Ursu, jurnaliștii Antenei 3, precum şi oameni politici, şi-au împărtăşit experienţele de astăzi.

URMĂRESTE AICI ANTENA 3 LIVE!

UPDATE 23.14: "Mi-a dat un prieten mesaj şi mi-a spus că azi, când a vorbit Carmen Avram, a plâns o ţară întreagă. Când a vorbit Mugur Ciuvică a plâns şi Băsescu" a spus Felix Rache.


Alessandra Stoicescu şi Maria Coman le-au răspuns contestatarilor, care au vorbit de numărul celor prezenţi şi de vârsta acestora.

„Am avut invitat un băiat de 23 de ani, din Slobozia. Pentru ei nu e bun, nici la 23 de ani” a spus Maria Coman.

„Ei au plecat de la speranţa că nu va veni lume. Acum, că a venit lume cu bască. Trebuie să ai o boală psihică, să cauţi nod în papură unor oameni, pe care poate îi interesează ce spun eu” a spus şi Alessandra Stoicescu.



×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close