Antena 3 Campanii Drapelul Romaniei România are cel mai mare drapel din lume! Antena 3, în GUINNESS WORLD RECORDS™

România are cel mai mare drapel din lume! Antena 3, în GUINNESS WORLD RECORDS™

de O.P.    |    S.T.    |    27 Mai 2013   •   19:29
România are cel mai mare drapel din lume! Antena 3, în GUINNESS WORLD RECORDS™
Sursa foto: © POOL/Bogdan Cristel/Reuters/INTACT IMAGES

România are cel mai mare drapel din lume. Antena 3 a înscris tricolorul gigant al României în GUINNESS WORLD RECORDS™. Întins pe aproape 80.000 de metri pătraţi, tricolorul oferit românilor de Antena 3 i-a lăsat fără cuvinte pe cei adunaţi pe Aerodromul Clinceni.

"Avem un nou record mondial. Felicitări România! Felicitări Antena 3!" a declarat Jack Brockbank, reprezentantul GUINNESS WORLD RECORDS™.UPDATE 18.25 - "Hawks of Romania", demonstraţie aviatică deasupra Aerodromului Clinceni

UPDATE 18.24 - Demonstraţie Drill Team. Imagini de excepţie de pe Aerodromul Clinceni

UPDATE 18.20 - Istoria tricolorului. Aflaţi semnificaţia drapelului naţional, prezentată de colonelul Marcel Preda

UPDATE 18.00 - Imnul României a răsunat pe Aerodromul ClinceniUPDATE 17.52 -Mihai Gâdea: Drapelul nu reuşeşte să cuprindă cât de mult sânge s-a vărsat pentru această ţară

UPDATE 17.50 -  Ministrul Apărării: "Este un efort extraordinar să realizezi un asemenea drapel"

Update 17:45: “ Ascultaţi discursul reprezentantului GUINNESS WORLD RECORDS™.

Update 17.27 - Premierul Ponta, la ridicarea celui mai mare drapel din lume: "Felicitări, Antena 3! Să ai un record mondial e un lucru special"

Update 17.17 - Vicepremierul Dragnea, despre cel mai mare drapel din lume: "Este un obiectiv care uneşte România. Bravo, Antena 3!"

Foto: Intact IMAGES

 
Update 16.55 - Directorul Antenei 3, Mihai Gâdea, speră ca cel mai mare drapel al României cu care am intrat în Cartea Recordurilor, să-i unească pe românii din toată ţara.

UPDATE 16: 54 - Directorul de Marketing al companiei Caroli: „Mă uit la steag, este ceva impresionant! Simţi o energie, nu-ţi vine să crezi! Este un sentiment foarte plăcut!"

UPDATE 16.15 -Reprezentantul GUINNESS WORLD RECORDS™ a finalizat măsurarea drapelului. „Acest drapel românesc măsoară 79.290,39 metri pătraţi” a spus acesta.

Precedentul record mondial era deţinut de Liban pentru un drapel cu suprafaţa de 65.975 metri pătraţi.Spectacolul de pe cer va dura aproximativ 40 de minute. Asta în timp ce la sol, o echipă de 200 de oameni va desfăşura cel mai mare drapel din lume - tricolorul României. Totul va fi transmis dintr-un studio unic în România.

Pregătirile au urmat toţi paşii necesari pentru ca drapelul oferit de Antena 3 românilor să fie omologat de Guinnes World Records.

Drapelul României va reprezenta un record absolut: are 330 de metri lungime, 220 de metri lăţime şi cântăreşte 5 tone.România are cel mai mare drapel din lume. Antena 3 a înscris tricolorul României în GUINNESS WORLD RECORDS™. "Avem un nou record mondial. Felicitări România! Felicitări Antena 3!" a declarat reprezentantul GUINNESS WORLD RECORDS™, Jack Brockbank.

Steagul a fost desfăşurat pe Aerodromul Clinceni şi a fost omologat în GUINNESS WORLD RECORDS™. 

Evenimentul a fost realizat în parteneriat cu Rompetrol, Novensys, FabricadeSteaguri.eu, Aeroclubul României, Ministerul Apărării Naţionale, Dinner in the sky, Asociația Dedeman şi Caroli.
 

Cu origini româneşti, Rompetrol are o tradiţie de peste 40 de ani în industria petrolului, diversificându-şi activităţile şi operatiunile în rafinare şi petrochimie, retail, trading şi servicii industriale. Aceasta sustine astfel imaginea si prezenta Romaniei in 13 tari, raspandite peste 3 mari - Marea Neagra, Marea Caspica si Mediterana, dar si trei continente - Europa, Africa si Asia.
In prezent, Grupul Rompetrol este detinut integral de KazMunayGas – compania nationala de petrol si gaze din Kazakhstan.

Caroli, brandul românesc autentic al liderului pe piața de mezeluri din România, se alătură initiativei Antena 3 de a înscrie drapelul României în recordurile lumii omologate de GUINNESS WORLD RECORDS™.

De asemenea, în ziua cea mare, Antena 3 a avut un studio de televiziune aflat la 50 de metri înălţime, primul studio de acest fel din lume, folosind conceptul revoluţionar Dinner in the sky.×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close