Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3 pune România în mişcare!

Antena 3 pune România în mişcare!

Antena 3 pune România în mişcare!
06 Mar 2013   •   12:56
Incepand cu luna martie, Antena 3 dedică o serie de editii speciale, declinate pe parcursul unei zile intregi, celor mai importante industrii din Romania. Conceptul vizeaza prezentul si viitorul economiei nationale, intr-o nota constructiva,  presupunind identificarea problemelor existente in fiecare domeniu ales ca tema, dar si a solutiilor, prin implicarea celor mai importanti specialisti din industria respectiva, precum si a decidentilor politici si economici.

Intr-o initiativa  fara precedent de a da voce economiei nationale, Antena 3 lanseaza campania „Romania in miscare” pe 11 martie. Prima editie speciala va fi dedicata industriei auto, una dintre cele mai importante si dezbatute industrii din Romania.  „Romania in miscare”- editia auto- are un spatiu dedicat pe parcursul intregii zile in programele de stiri dar si in emisiunile statiei si este gazduita de Adrian Manutiu, prezentatorul Income, singura emisiune economica prezenta in grilele de programe ale televiziunilor de stiri din Romania.

Pornim de la faptul ca autoturismul nu este si nici nu trebuie sa fie un lux pentru romani, ci o necesitate si un simbol de civilizatie intr-o tara europeana. Vom raspunde tuturor provocarilor la care este supusa o asemenea industrie, deosebit de importanta in Romania. Vom analiza legislatia – ce inseamna timbrul auto – vom vorbi despre poluare si despre ce inseamna sa detii un autoturism hibrid sau electric intr-o perioada in care combustibilii se scumpesc pe zi ce trece. Nu ii uitam nici pe impatimitii tuning-ului si nici pe cei care doresc sa aiba o masina de lux. Dar mai presus de toate, acordam atentie sigurantei celui care conduce o masina, precum si pietonilor. Si pentru ca autovehiculul nu inseamna doar sport, distractie si shopping, vom vorbi si despre marii tranportatori, dar si despre tehnologii noi, uimitoare. Editia speciala cuprinde si un moment spectaculos , care nu trebuie ratat!Adrian Măniuţiu, gazda „Romania in miscare”.

„Romania in miscare”, editia speciala dedicata industriei auto, ofera celor mai importanti reprezentanti din bransa o platforma de comunicare catre cei peste 10 milioane de conducatori auto din Romania.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte Intact Media Group.



×
Subiecte în articol: Antena 3 Romania in miscare
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close