Antena 3 CNN Politică Actorul George Ivaşcu, purtător de cuvânt al candidatului USL la sectorul 3, Robert Negoiţă

Actorul George Ivaşcu, purtător de cuvânt al candidatului USL la sectorul 3, Robert Negoiţă

Actorul George Ivaşcu, purtător de cuvânt al candidatului USL la sectorul 3, Robert Negoiţă
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    11 Mai 2012   •   18:13

Actor George Ivaşcu este, de astăzi, purtătorul de cuvânt al lui Robert Negoiţă, candidatul USL pentru Primăria sectorului 3. Totodată, artistul va îndeplini şi funcţia de consilier de probleme culturale, informează Agerpres.

Ivaşcu nu este membru de partid, dar a acceptat propunerea USL pentru că astfel crede că va reuşi să pună umărul la construcţia unui teatru pentru copii şi a unei case de cultură în sector.

"Vreau să anunţ cu mare plăcere şi cu mare drag faptul că purtătorul de cuvânt al USL sector 3 şi al candidatului pentru Primăria sectorului 3 este prietenul şi mult cunoscutul şi respectatul artist, George Ivaşcu", a spus Robert Negoiţă.

Construcţia unui teatru de copii, a unei biblioteci publice, dar şi organizarea unui festival de cultură pentru liceeni în sectorul 3, sunt câteva dintre obiectivele candidatului Robert Negoiţă care l-au convins pe actor să-l susţină în campanie.

Dincolo de obiectivele culturale, liderii USL sector 3 promit să facă un spital generalist şi o maternitate, după 10 iunie.

Robert Negoiţă spune că printre primele măsuri pe care le va lua dacă va ajunge primar în sectorul 3 va fi scoaterea taxei de gunoi pentru cetăţeni şi anveloparea gratuită a blocurilor.




×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close