Antena 3 CNN Politică Antonescu, după anunţarea exit-poll: Luăm act de încrederea oamenilor. Reprezentanţii USL din secţiile de votare să nu se lase cuprinşi de euforia rezultatelor

Antonescu, după anunţarea exit-poll: Luăm act de încrederea oamenilor. Reprezentanţii USL din secţiile de votare să nu se lase cuprinşi de euforia rezultatelor

Antonescu, după anunţarea exit-poll: Luăm act de încrederea oamenilor. Reprezentanţii USL din secţiile de votare să nu se lase cuprinşi de euforia rezultatelor
Sursa foto: Foto: Mediafax
10 Iun 2012   •   21:50

Luăm act de încrederea oamenilor şi facem tot ce ne stă în putinţă pentru a răspunde acestei enorme aşteptări, speranţe şi încredere, a declarat, duminică, preşedintele PNL Crin Antonescu, cu privire la rezultatul exit-poll al alegerilor locale.

Antonescu a ţinut să îi felicite la începutul conferinţei de presă şi pe acei candidaţi care nu au ieşit învingători în lupta electorală de la locale.

"Îi felicit şi pe cei câţiva care nu au câştigat pentru că merita deopotrivă aprecierile noastre. Suntem o echipă. Am dovedit că această echipă este viabilă şi am dovedit că alături de aceastp echipă stă o majoritate a cetăţenilor români. Sigur că asta ne obligă. Luăm act de încrederea oamenilor şi facem tot ce ne stă în putinţă pentru a răspunde acestei enorme aşteptări, acestei enorme speranţe şi încredere. Nu doresc să comentez nimic despre adversarii noştri politici. Rezultatele vorbesc de la sine" a declarat Crin Antonescu.

Copreşedintele USL a făcut un apel către toţi reprezentanţii Uniunii din secţiile de votare să nu se lase cuprinşi de euforia exit-poll-urilor şi să îşi facă datoria până la capăt.

"Fac apel la toţi reprezentanţii noştri din secţiile de votare să nu se lase cuprinşi de euforia exit-poll-urilor, să-şi facă datoria până la capăt câteva ore încă, până când ceea ce oamenii au exprimat prin vot este consemnat, este fixat şi este sigilat în documentele oficiale. Este foarte important acest lucru peste tot. Este foarte important la Cluj, la Craiova, Ploieşti, în toate locurile din ţară, unde nu trebuie să lăsăm nicio şansă celor care ar mai încerca într-un fel sau altul să modifice voinţa exprimată clar de cetăţenii României astăzi" a încheiat liderul PNL Crin Antonescu.


×
Subiecte în articol: Crin Antonescu
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close