Antena 3 CNN Politică Antonescu: Flutur are un portret cât al lui Kim Ir Sen, dar cu portocaliu cât "caca de muscă"

Antonescu: Flutur are un portret cât al lui Kim Ir Sen, dar cu portocaliu cât "caca de muscă"

Antonescu: Flutur are un portret cât al lui Kim Ir Sen, dar cu portocaliu cât "caca de muscă"
Sursa foto: Foto: Mediafax
26 Mai 2012   •   20:15

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a spus, sâmbătă, la Suceava, că în campania electorală candidaţii PDL se ascund în spatele altor culori decât portocaliu şi că "spală putina" când vine judecata votului, susţinând că liderul PDL Gheorghe Flutur are un portret foarte mare cu foarte puţin portocaliu, informează Mediafax.
   
Antonescu a spus în cadrul unui miting electoral al USL organizat în cartierul sucevean Burdujeni că a văzut un portret al lui Gheorghe Flutur, foarte mare, iar sigla PDL este foarte mică, "cât caca de muscă".
   
"Astăzi ei nu mai sunt portocalii, sunt verzi, sunt albaştri. Astăzi ei nu mai au nicio treabă cu PDL. Mă uitam în drumul nostru, la intrare în Suceava, e un portret al lui Gheorghe Flutur cât al lui Kim Ir Sen. Nici Ceauşescu nu a avut un portret atât de mare. Un Flutur mare, mare, mare, şi sus mic, mic, mic PDL, pe puţin portocaliu, ca un caca de muscă", a spus Antonescu.
   
El s-a întrebat de ce "oamenii minunaţi", Gheorghe Flutur şi Ion Lungu, care susţin că au ridicat atât de mult Suceava, nu au curajul să se îmbrace în portocaliu, ca atunci când au cerut votul, şi să scrie mare PDL pe pieptul lor, "ca o cifră de la deţinuţi".
   
Antonescu a subliniat că PNL, de 137 de ani, nu şi-a schimbat numele niciodată, nici când comuniştii au băgat în puşcările străbunii lor, nici când a fost în opoziţie, nici când avea trei la sută şi nici când avea 5 la sută.
   
Totodată, el a arătat că şi PSD, care a guvernat, a câştigat alegeri sau a pierdut alegeri, partid care a trecut şi el printr-o perioadă foarte grea în care mulţi dintre membrii partidului au fost hăituiţi pe nedrept nu şi-a schimbat nici culoarea roşie şi nici numele.
   
"Aceste puşlamale portocalii care nu se mai satură să ne mintă şi să ne fure au spălat putina când a venit judecata votului", a spus Antonescu.
   
Preşedintele PNL a adăugat că vrea ca prim-vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur, să răspundă unde era atunci când guvernul pe care l-a susţinut tăia pensii, salarii sau contribuia la dispariţia a sute de mii de firme mici.
  
"Eu îl întreb pe prim vicepreşedintele PDL, George Flutur unde erai când s-au tăiat salariile oamenilor în vreme ce voi vă îmbuibaţi? Unde erai George Flutur în momentul în care se şterpelea din pensia celor mai necăjiţi oameni din ţara asta? Unde erai George Flutur în momentul în care peste două sute de mii de întreprinderi mici şi mijlocii erau duse în faliment şi oamenii lăsaţi şomeri, lăsaţi în stradă? Unde erai George Flutur în momentul în care stăpânul tău Băsescu le spunea doctorilor, profesorilor, studenţilor, tinerilor din România, plecaţi în altă ţară dacă nu vă place? Unde erai? La Ierusalim după sfânta lumină? Nu, erai de fiecare dată în spatele lui Emil Boc să te vezi la televizor. Eşti la fel de vinovat ca Băsescu şi Boc!", a spus Antonescu.
  

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close