Antena 3 CNN Politică Antonescu, la mitingul USL: Respectaţi democraţia, dar luptaţi până la capăt. Peste două zile câştigăm zdrobitor alegerile locale

Antonescu, la mitingul USL: Respectaţi democraţia, dar luptaţi până la capăt. Peste două zile câştigăm zdrobitor alegerile locale

Antonescu, la mitingul USL: Respectaţi democraţia, dar luptaţi până la capăt. Peste două zile câştigăm zdrobitor alegerile locale
Sursa foto: Foto: INTACT Images
07 Iun 2012   •   22:46

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat joi, la mitingul USL de la Romexpo, că peste două zile, la alegerile locale din 10 iunie, USL va câştiga ''zdrobitor'' mai ales pentru faptul că cele trei formaţiuni - PNL, PSD şi PC - sunt unite, informează Agerpres.
   
"Peste două zile câştigăm alegerile locale în România. Toate aceste lucruri au fost şi sunt posibile, înainte de toate, din două cauze sau pentru două motive - unu, pentru că de partea noastră sunt cei mai mulţi dintre români, şi doi, pentru că ştim să stăm uniţi, împreună", a spus Antonescu la mitingul USL care încheie campania electorală.
   
El a afirmat că pentru funcţia de primar general îl va vota pe Sorin Oprescu, pentru Primăria sectorului 2 pe Dragoş Frumosu, pentru Sectorul 3 pe Robert Negoiţă, la sectorul 5 pe Marian Vanghelie, iar la sectorul 6 pe Rareş Mănescu.
   
"Dacă ar fi să mai am la îndemână un singur cuvânt pe care să vi-l spun, vouă celor de aici, şi vouă celor din toată ţara, care ne susţin şi au nevoie de noi, acel cuvânt este unitate. Eu, domnule prim ministru, am buletin de Bucureşti şi cu buletinul meu de Bucureşti, de sectorul 3, voi scrie clar: Sorin Oprescu şi Robert Negoiţă. Şi Sorin Oprescu va fi primarul meu, deşi nu are partid, şi Robert Negoiţă va fi primarul meu, deşi este PSD-ist. Dacă aş avea buletin de sectorul 6 aş scrie Sorin Oprescu şi Rareş Mănescu. Dacă aş avea buletin de Bucureşti în sectorul 5 cred că este clar ce ar scrie: Oprescu şi Vanghelie. Dacă aş avea buletin de Bucureşti în sectorul 2 ar scrie Sorin Oprescu şi Dragoş Frumosu', a spus liderul liberal.
   
El i-a îndemnat pe membrii USL să fie alături până "în ultima clipă şi până la ultimul vot" şi le-a spus că nu trebuie să aibă milă faţă de "cei care au produs suferinţă şi au călcat în picioare".
   
Totodată, Antonescu a îndemnat la respectarea legii, a democraţiei.

"Respectaţi democraţia, dar luptaţi până la capăt, fără ipocrizie, fără milă. Afară cu PDL! Nu uitaţi cei aleşi că, odată aleşi, nu mai există bine pentru dumneavoastră dacă nu este şi binele comunităţii. Şi nu uitaţi, cei care alegem şi care îi susţinem, că ne-am unit nu ca să înlocuim o haită de hoţi şi mincinoşi ci ne-am unit pentru ca în România să se facă dreptate", a punctat copreşedintele USL, Crin Antonescu.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close