Antena 3 CNN Politică Blaga: PDL va face numărătoare paralelă la locale

Blaga: PDL va face numărătoare paralelă la locale

Blaga: PDL va face numărătoare paralelă la locale
Sursa foto: Foto: Intact Images
08 Iun 2012   •   17:06

Democrat-liberalii vor face numărătoare paralelă la alegerile locale şi vor anunţa la începutul săptămânii viitoare ''scorul politic'' obţinut şi de PSD şi PNL, a declarat, vineri, şeful campaniei PDL Vasile Blaga, informează Agerpres.

''Sistemul nostru de numărătoare paralelă a fost folosit şi confirmat de rezultatele oficiale la toate alegerile începând din 2000, inclusiv în alegerile prezidenţiale din 2009. Domnul Ponta poate obţine relaţii de la domnul Geoană'', a precizat acesta.

De asemenea, Blaga i-a cerut premierului să nu mai facă programul instituţiilor statului.
   
"Domnul Ponta a luat la rând instituţiile statului şi le face programul. Victor Ponta a anunţat ce trebuie să facă Biroul Electoral Central cu rezultatele alegerilor. Nu cred că BEC are nevoie de sfătuitori. Cred, dimpotrivă, că Biroul Electoral Central ştie să îşi facă datoria foarte bine", a declarat Vasile Blaga. 
   
Referindu-se la afirmaţia premierului care "a subliniat că BEC va anunţa luni dimineaţa scorul politic al USL", democrat-liberalul i-a transmis acestuia că PDL va anunţa, la rândul său, "prin sistemul de numărătoare paralelă pe care l-a pus la punct, scorul politic al PSD şi scorul politic al PNL la alegerile locale", dar şi ''scorul politic pe care Partidul Democrat Liberal îl va obţine împreună cu aliaţii săi locali''.

"În acest fel, opinia publică va avea o imagine mai clară asupra a ceea ce a votat. Domnul Ponta va constata, astfel, care este ponderea reală a propriului partid, iar domnul Antonescu va constata, cu aceeaşi ocazie, lipsa de pondere a propriului partid", a punctat Vasile Blaga.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close