Antena 3 CNN Politică Boc: O bătălie nu înseamnă pierderea războiului. Vom recâştiga ce ne-am propus

Boc: O bătălie nu înseamnă pierderea războiului. Vom recâştiga ce ne-am propus

Boc: O bătălie nu înseamnă pierderea războiului. Vom recâştiga ce ne-am propus
11 Iun 2012   •   19:47

Fostul premier Emil Boc, redevenit primar al Clujului în urma alegerilor de duminică, a declarat, luni seară, că îi este foarte greu să-şi găsească cuvintele şi că acum cea mai frumoasă expresie este cea din popor, că "un ochi râde, altul plânge", referindu-se la pierderea CJ de către Alin Tişe.
   
"Îmi este foarte greu să-mi găsesc acum cuvintele. Cea mai frumoasă expresie este cea din popor, că "un ochi râde, altul plânge?", a spus Emil Boc.


 El a mulţumit clujenilor pentru "imensa onoare" pe care i-au acordat-o, adăugând că, în acelaşi timp, resimte şi o mare responsabilitate şi că, împreună cu echipa PDL, va pune în practică proiectele anunţate în campanie pentru a schimba în bine faţa Clujului, în condiţiile în care au demonstrat că pot face acest lucru.
   
"Ştim să mergem cu toţii înainte, astfel încât să ne respectăm promisiunea făcută clujenilor de a face din Cluj cel mai frumos şi plăcut loc din România, în care să trăieşti, să munceşti, să înveţi şi să te distrezi".

Fostul premier Emil Boc, redevenit primar al municipiului Cluj-Napoca, a spus că, în opinia sa, cheia pentru dezvoltarea municipiului Cluj-Napoca o reprezintă atragerea de fonduri euroepene.
   
"Vom apăsa pedala absorbţiei fondurilor europene, cheia dezvoltării Municipiului Cluj Napoca", a spus Boc.

Fostul premier a ţinut să mulţumească tuturos clujenilor, care l-au votat şi care nu l-au votat, indiferent de etnie, şi a ţinut să le promită că aşa cum a fost în primul mandat, va fi un primar al tuturor clujenilor, indiferent de origine socială sau de avere.

"Vreau să mulţumesc şi admirabilei echipe ale democrat liberalilor. Această echipă tânără, care ne-a ajutat să ducem o bătălie grea în vremuri dificile."    

Boc a recunoscut că a existat o problemă de natură penală, dar a spus că acest lucru nu înseamnă că oraşul nu a fost bine administrat şi că nu s-a dezvoltat.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close