Antena 3 CNN Politică Boc renunţă la şefia PDL dacă democrat-liberalii nu mai rămân la guvernare în urma scrutinului din noiembrie

Boc renunţă la şefia PDL dacă democrat-liberalii nu mai rămân la guvernare în urma scrutinului din noiembrie

Boc renunţă la şefia PDL dacă democrat-liberalii nu mai rămân la guvernare în urma scrutinului din noiembrie
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    24 Apr 2012   •   23:21

Preşedintele democrat-liberalilor, Emil Boc, a declarat marţi seară că, în cazul în care PDL nu mai rămâne la guvernare după alegerile legislative din noiembrie, va renunţa la şefia partidului, punctând că este o chestiune de moralitate şi de decenţă politică, scrie Agerpres.

"Eu sunt preşedintele acestui partid şi, cel puţin după statut, se spune că patru ani eşti preşedintele PDL, aşa am fost ales la ultima Convenţie. Dar, evident că după un ciclu electoral este un moment de bilanţ. Nu vă imaginaţi că dacă PDL nu mai rămâne la guvernare în urma scrutinului din noiembrie, aş mai sta o secundă în funcţia de preşedinte. Este o chestie de moralitate, de responsabilitate politică şi de decenţă. Un preşedinte care nu reuşeşte să menţină partidul la guvernare, face pasul înapoi şi lasă pe altcineva. Dar, până atunci, foloseşti tot ce are mai bun partidul să-ţi atingi obiectivul pentru care ai fost votat la ultimul Congres", a spus Boc.

El a precizat că în acest moment PDL are toate şansele să rămână la guvernare şi după alegerile legislative din această toamnă.

×
Subiecte în articol: Emil Boc
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close