Antena 3 CNN Politică Cum vrea independentul Giurgiu să angajeze 21.500 oameni dacă devine primarul Clujului

Cum vrea independentul Giurgiu să angajeze 21.500 oameni dacă devine primarul Clujului

Cum vrea independentul Giurgiu să angajeze 21.500 oameni dacă devine primarul Clujului
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Mai 2012   •   12:42

Candidatul independent pentru funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca Mircia Giurgiu promite înfiinţarea a 21.500 de locuri de muncă, informează Mediafax. În cazul în care va fi ales va propune ca fiecare firmă din municipiu să angajeze o singură persoană şi să beneficieze în schimb de reducere la taxe.
   
Mircia Giurgiu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă în care şi-a prezentat programul electoral, că, potrivit proiectului său, cele 21.500 de firme din municipiul Cluj-Napoca vor beneficia de facilităţi fiscale, de reduceri ale unor taxe şi impozite locale dacă vor angaja o singură persoană timp de minimum un an.
   
"În Cluj-Napoca sunt înregistrate 21.500 de firme. Dacă fiecare firmă angajează o singură persoană, vor fi create 21.500 de noi locuri de muncă. Dacă voi fi ales primar, voi propune Consiliului Local să susţină acest proiect şi să iniţiem discuţii cu firmele, să găsim soluţii de reducere a taxelor şi impozitelor locale pentru acestea, în cazul în care vor angaja câte o persoană pe o perioadă de minimum un an", a spus Giurgiu.
   
Candidatul independent mai propune în programul electoral construirea de către Primărie a unui depozit de legume şi fructe în municipiu, care să colecteze produsele direct de la producătorii din judeţ pentru a fi "vândute, ulterior, direct populaţiei la preţuri mici tot timpul anului".
   
"Un alt proiect prevede construcţia în parteneriat public-privat a două unităţi de procesare a laptelui şi cărnii, prin achiziţionarea de la producători a laptelui şi cărnii, şi apoi vânzarea produselor finite în magazine specializate ale Primăriei şi nu numai", a spus Mircia Giurgiu.
   
Candidaturi pentru Primăria Cluj-Napoca

- Marius Nicoară (USL)
- Emil Boc (PDL)
- Eckstein Kovacs Peter (UDMR)
- Ioan Avram (PRM), Mădălina Paul (independent)
- Antal Elemer (Partidul Ecologist Român)
- Mircia Giurgiu (independent)
- Gergely Balasz (Partidul Popular Maghiar din Transilvania)
- Dalia Fodor (Partidul Poporului - Legea Cojocaru)
- Iuliu Mirel Ţăgorean (Partidul Poporului Dan Diaconescu)
- Emil Culda (PNŢCD)
- Iuliana Cecilia Iancu (Partidul Socialist Român)

  

×
Subiecte în articol: locuri de munca Cluj-Napoca
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close