Antena 3 CNN Politică Daniel Constantin: 10 iunie, data la care România se desparte de trecut

Daniel Constantin: 10 iunie, data la care România se desparte de trecut

Daniel Constantin: 10 iunie, data la care România se desparte de trecut
Sursa foto: Foto: Mediafax
07 Iun 2012   •   20:49

Preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, le-a transmis, joi, participanţilor la mitingul Uniunii Social Liberale care încheie campania electorală, că ziua de 10 iunie trebuie să rămână în istorie ca "data la care România se desparte de trecut", informează Agerpres.
   
"Ne dorim ca 10 iunie să rămână în istorie ca data când România se desparte de trecut. Acest eveniment nu reprezintă sfârşitul campaniei electorale. Toţi candidaţii USL au datoria să convingă toţi cetăţenii din această ţară să voteze pentru înlăturarea PDL din toate structurile statului. USL a câştigat o bătălie politică şi astăzi avem o guvernare social-liberală. Alegerile locale sunt cele mai importante, este pentru prima dată când venim în faţa dumneavoastră, a cetăţenilor în această formulă. Guvernarea este exprimarea voinţei populare. Ne dorim ca voinţa populară duminică, pe 10 iunie, să se materializeze într-un vot. Ne dorim ca data de 10 iunie să rămână în istoria României ca data în care România se desparte de trecut, românii se despart de PDL şi aleg USL", a spus preşedintele PC.
   
El consideră că alegerile locale reprezintă primul şi poate cel mai important moment din viaţa USL, dar şi un prim test.
   
"Ne apropiem de primul şi poate cel mai important moment din viaţa USL şi anume alegerile locale din 10 iunie. Alegerile locale sunt poate cea mai importantă bătălie pe care o ducem pentru că este pentru prima dată când USL dă un test", a spus Constantin.
   
Daniel Constantin a spus că românii trebuie să cunoască faptul că liderii locali democrat-liberali "sunt la fel de vinovaţi de tot răul" care s-a făcut în această ţară, întrucât baroni locali ai PDL "au vândut interesele românilor şi au câştigat protecţia celor care au guvernat şi au câştigat bani de la bugetul de stat pentru contracte cu firme de familie".
   
În opinia liderului PC, membrii PDL trebuie mai întâi sancţionaţi prin vot şi apoi "în faţa legii".

USL marchează încheierea campaniei electorale, joi, la complexul Romexpo, cu un miting la care participă peste 10.000 de candidaţi şi membri ai Uniunii din toată ţara, în prezenţa liderilor USL Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close