Antena 3 CNN Politică Dragnea: La alegeri, românii au sancţionat candidaţii care se încadrau într-o tipologie de trufie, nesimţire şi aroganţă

Dragnea: La alegeri, românii au sancţionat candidaţii care se încadrau într-o tipologie de trufie, nesimţire şi aroganţă

Dragnea: La alegeri, românii au sancţionat candidaţii care se încadrau într-o tipologie de trufie, nesimţire şi aroganţă
Sursa foto: Foto: Antena 3
11 Iun 2012   •   22:50

Românii nu au sancţionat doar PDL, ci au sancţionat candidaţii care se încadrau într-o tipologie de trufie, nesinţire şi aroganţă, a declarat coordonatorul campaniei PSD, Liviu Dragnea, în cadrul ediţiei de luni a emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3.

Dragnea a subliniat reuşita USL de a câştiga mandate acolo unde nu se aşteptau să o facă, precizând că oamenii au ieşit la vot pentru că au vrut "să aibă candidaţi care se gândesc la ei"

"Am obţinut victorii în locuri în care n-am sperat. (...) Trebuie să înţelegem că românii, în afară de votul lor încărcat de disperare, de durere, ne-au acordat şi foarte multă încredere care e copleşitoare. Această încredere uriaşă care ne-a fost acordată, dacă nu ştim să o gestionăm şi dacă nu înţelegem că acum la vot românii au sancţionat, dincolo de a sancţiona PDL, au sancţionat candidaţii care se încadrau într-o tipologie de trufie, nesimţire şi argonanţă" a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

"Avem şi primari USL care au fost sancţionaţi de comune, oraşe şi chiar municipii pentru că nu au înţeles că, după un număr de mandate, nu se pot purta aşa cum s-au purtat şi cei de la PDL. Municipiul Giurgiu a fost pierdut de domnul Iliescu pentru că a primit un vot negativ, el, personal. Pentru că USL-ul a avut un vot foarte mare acolo" a mai subliniat Dragnea.

"Românii vor cu toată dorinţa şi cu toată determinarea un alt mod de a se face politică. Vor să aibă candidaţi care se gândesc la ei, să le facă viaţa mai bună. După atâţia ani de zile de lezare a demnităţii şi de lipsă de speranţă, oamenii vor altceva" a încheiat Liviu Dragnea.



VEZI AICI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII Sinteza Zilei DE LA ANTENA 3

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță trei tipuri noi de vouchere pentru români
x close