Antena 3 CNN Politică Fraudă electorală "din partea Antena 3". Cine sunt indivizii care s-au dat drept jurnalişti şi ce scop au avut

Fraudă electorală "din partea Antena 3". Cine sunt indivizii care s-au dat drept jurnalişti şi ce scop au avut

Fraudă electorală "din partea Antena 3". Cine sunt indivizii care s-au dat drept jurnalişti şi ce scop au avut
11 Iun 2012   •   00:54

Marius Militaru, purtătorul de cuvânt al Ministerului Administraţiei şi Internelor vorbeşte despre cazul maşinilor branduite cu sigla Antenei 3 din sectorul 6 al Capitalei. Este vorba de 3-4 vehicule cu numere de Prahova. Impostorii împărţeau bani în numele Antenei 3 şi sugerau trecătorilor cu cine să voteze.


La ora 13,30, Poliţiştii Secţiei 21 de Poliţie, care se aflau în dispozitivul de pază în zona adiacentă secţiei 57 au fost sesizaţi de un cetăţean că în zona secţiei parchează o maşină colantată cu brand-ul Antena3, în care se află 3 indivizi care încercau să ofere bani în scop electoral. Poliţiştii au făcut cercetări în acest scop, au descoperit că legitimaţiile sunt false şi i-au luat la secţie pentru audieri. Aceştia au fost identificaţi şi au declarat că lucrează pentru o firmă din Bucureşti şi că patronul lor a lipit autocolantele cu brandul Antenei 3 pe geamurile maşinii.

Din primele cercetări se pare că indivizii sunt angajaţi la o firmă din Bucureşti, care aparţine fratelui unui candidat la sectorul 6 al Capitalei.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, aceştia ar putea fi acuzaţi de uz de fals.


×
Subiecte în articol: jurnalisti mita electorala
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close