x close

Fraudă electorală în Ploieşti. Un reprezentant şi un alegător au fost reţinuţi

de L.D.    |    11 Iun 2012   •   16:48
Fraudă electorală în Ploieşti. Un reprezentant şi un alegător au fost reţinuţi 525 foto: Mediafax Foto

Reprezentantul unui partid într-o secţie de votare şi un alegător din Ploieşti au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru încălcarea legii electorale, cei doi fiind acuzaţi că au încercat fraudarea votului.
   
Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, un membru al comisiei electorale dintr-o secţie de votare din Ploieşti şi un alegător au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi Judecătoriei Ploieşti cu propunere de arestare preventivă pentru infracţiuni la legea electorală, respectiv încercarea de fraudare a votului.
   
Alegătorul a fost prins cu nouă buletine de vot, în loc de patru câte ar fi fost normal să aibă, cele cinci buletine de vot în plus fiind pentru preşedintele Consiliului Judeţean. În urma primelor verificări, poliţiştii au stabilit că buletinele de vot în plus îi fuseseră date alegătorului de către reprezentantul PP-DD în secţia de votare, iar alegătorul a fost prins în timp ce încerca să introducă în urnă buletinele în plus.
 

Citeşte mai multe despre:

sectie de votare alegeri Ploiesti arestati prahova
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati