Antena 3 CNN Politică Gabriel Oprea: Sunt sigur că UNPR va reveni la guvernare începând din noiembrie

Gabriel Oprea: Sunt sigur că UNPR va reveni la guvernare începând din noiembrie

Gabriel Oprea: Sunt sigur că UNPR va reveni la guvernare începând din noiembrie
Sursa foto: Foto: INTACT Images
03 Iun 2012   •   17:44

Preşedintele Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) Gabriel Oprea a declarat, duminică, la Timişoara, că are certitudinea că din noiembrie formaţiunea politică pe care o reprezintă va reveni la guvernare ''pentru stabilitatea României'', în urma votului pe care UNPR îl va primi de la cetăţeni.
   
''UNPR a asigurat stabilitatea acestei ţări într-o perioadă grea, de criză economică mondială. În momentul în care preşedintele PDL, Emil Boc, a anunţat sfârşitul coaliţiei şi am avut candidat pentru primul ministru (Victor Ponta, n.r.), care a fost desemnat în urma unui vot în Parlamentul României, UNPR a rămas consecvent politicii sale de a asigura stabilitatea României şi pentru aceasta sprijină în parlament Guvernul Ponta'', a declarat Gabriel Oprea într-o conferinţă de presă.
   
El a adăugat că UNPR a cerut un singur lucru - sprijin politic pentru legiferarea proiectului de taxare a marilor averi.
   
''Am cerut un singur lucru: sprijin politic pentru legiferarea proiectului nostru de taxare a marilor averi, avem protocolul cu PSD (...) să colaborăm în parlament pe legile privind creşterea salariilor şi a pensiilor şi a orice are ca esenţă ridicarea nivelului de trai'', a spus Gabriel Oprea.
   
Liderul UNPR şi-a exprimat convingerea că proiectul introducerii taxei de solidaritate (care acum a căzut în Parlament, la 8 voturi diferenţă, n.r.) va trece, în noiembrie, iar românii vor aprecia UNPR ''pentru consecvenţa, pentru seriozitatea noastră, pentru proiectul politic privind stabilitatea şi taxarea marilor averi; în această perioadă de criză, în toată lumea este nevoie de stabilitate''.
   
Liderii UNPR Gabriel Oprea şi Marian Sârbu au participat, duminică,  la Timişoara, la o întâlnire electorală de susţinere a candidaţilor acestei formaţiuni politice la Primăria Timişoarei - Ion Răducanu - şi la şefia CJ Timiş - Iosif Ingrisch.
   
Gabriel Oprea a mai spus că mizează pe un scor de minimum 10% în alegerile locale.

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close