Antena 3 CNN Politică Incident electoral la Caracal: Un tânăr susţine că a fost sechestrat şi lovit într-un sediu de partid

Incident electoral la Caracal: Un tânăr susţine că a fost sechestrat şi lovit într-un sediu de partid

Incident electoral la Caracal: Un tânăr susţine că a fost sechestrat şi lovit într-un sediu de partid
Sursa foto: Foto arhivă: oradecluj
18 Mai 2012   •   18:08

Poliţia cercetează un incident electoral petrecut la Caracal, după ce un tânăr de 20 de ani a făcut plângere susţinând că a fost lipsit de libertate şi lovit în sediul unui partid, informează Agerpres. Totodată, reprezentanţii respectivei formaţiuni politice au sesizat anchetatorii despre faptul că tânărul în cauză a produs distrugeri de materiale electorale.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de poliţie Olt, Claudia Radu, a declarat, vineri, că incidentul s-a petrecut la începutul săptămânii, iar plângerile au fost înregistrate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal.

„Există două dosare penale, ce fac referire la acelaşi incident. Într-un dosar se fac cercetări pentru distrugere de materiale electoral, iar în alt dosar se fac cercetări pentru lipsire de libertate şi lovire. Tânărul care susţine că a fost lovit este cel acuzat de distrugere“, a spus Claudia Radu.

Şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt, Ion Voicu, a precizat că poliţiştii acordă o atenţie sporită în această perioadă evenimentelor electorale la care participă grupuri numeroase de persoane, de genul spectacole electorale şi lansări de candidaţi.

Voicu a afirmat că la Caracal a fost, până la acest moment, singurul incident electoral din campania pentru alegerile locale din judeţ.


×
Subiecte în articol: Caracal poliție Olt lovit
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close