Antena 3 CNN Politică Liderii USL şi-au lansat candidaţii din Târgovişte, Craiova şi Drobeta-Turnu Severin

Liderii USL şi-au lansat candidaţii din Târgovişte, Craiova şi Drobeta-Turnu Severin

Liderii USL şi-au lansat candidaţii din Târgovişte, Craiova şi Drobeta-Turnu Severin
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    04 Iun 2012   •   08:23

Liderii USL Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin au participat, în acest sfârşit de săptămână la un miting cu membrii şi simpatizanţii Uniunii din oraşele Târgovişte, Drobeta-Turnu Severin şi Craiova. Cei trei şefi de partide au subliniat importanţa acestei alianţe pe scena politică actuală.

La Târgovişte, liderii Uniunii Social-Liberale au fost primiţi cu urale şi aplauze. Aproximativ 5.000 de persoane au participat, sâmbătă, la mitingul USL de la Târgovişte, de pe platoul Prefecturii Dâmboviţa.

Crin Antonescu crede că Olguţa Vasilescu, cea care candidează pentru USL la Primăria Craiova, are multe calităţi comparativ cu Antonie Solomon, şi anume "n-o caută poliţia", este "frumoasă, deşteaptă" şi are curaj.

"Vă spun cu mâna pe inimă că este unul din oamenii politici care au crescut cel mai mult, a crescut văzând cu ochii în toţi aceşti ani, este astăzi un om politic matur la care disting şi admir personalitatea, curajul, caracterul. Astea sunt lucruri foarte importante pentru un lider", a spus preşedintele PNL, Crin Antonescu.

De la Craiova, liderii USL au ajuns la Drobeta-Turnu Severin, unde a avut loc lansarea oficială a candidaţilor USL pentru primăriile şi Consiliul Judeţean din Mehedinţi. La întâlnire au participat peste 1.000 de membri şi simpatizanţi.

După terminarea vizitei în Mehedinţi, liderii USL au mers în judeţul Dolj pentru lansarea candidaţilor de acolo.









×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close