Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Liviu Dragnea: Studenţii şi-au vândut viitorul pe 30 de euro. S-au cumpărat voturi în Regie şi în Grozăveşti

Liviu Dragnea: Studenţii şi-au vândut viitorul pe 30 de euro. S-au cumpărat voturi în Regie şi în Grozăveşti

Liviu Dragnea: Studenţii şi-au vândut viitorul pe 30 de euro. S-au cumpărat voturi în Regie şi în Grozăveşti
de S.T.    |    03 Noi 2014   •   22:28

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, la "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea", că s-au cumpărat voturi pentru Iohannis, mai mulţi studenţi find convinşi "să-şi vândă viitorul pentru 30 de euro".

"Sunt mulţumit că cei care au votat cu Victor Ponta sunt din toate categoriile sociale. L-am văzut la un alt post de televiziune pe domnul Petrache care a spus un lucru foarte grav şi anume că toţi cei care am votat cu Victor Ponta nu avem cultură şi singurii care au cultură sunt cei care au votat cu Iohannis. Mie mi se pare o abordare foarte periculoasă, pentru că ei vor cu orice preţ să câştige aceste alegeri, cu orice costuri pentru România", a declarat Liviu Dragnea.

Potrivit acestuia, "ceea ce a început Traian Băsescu acum 10 ani de zile, şi anume să stimuleze ura şi dezbinarea în România, Iohannis şi toata gaşca lui accentuează".

"Sunt mulţumit că oamenii nu au fost speriaţi să vină la vot, indiferent de încercările de intimidare.(...) Vreau să spun că am o nemulţumire, pentru că aceşti oameni fără Dumnezeu şi-au permis să manipuleze studenţi şi să-i convingă să-şi vândă viitorul pe 30 de euro. S-au cumpărat voturi în Regie, în Grozăveşti şi în campusul studenţesc din Iaşi. Noi am făcut sesizări de sâmbătă la poliţie, având aceste informaţii. Nu ştiu daca au acţionat, dar este o realitate", a mai spus Dragnea

"Vreau să fac un apel către tinerii studenţi: să voteze aşa cum cred ei. 30 de euro s-ar putea să fie o plată mult prea mică pentru un viitor pe care şi l-ar putea distruge votând un anumit candidat, respectiv Klaus Iohannis", a subliniat Dragnea.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close