Liviu Negoiţă şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la conducerea Primăriei Sectorului 3

de S.T.    |    25 Apr 2012   •   16:25
Liviu Negoiţă şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la conducerea Primăriei Sectorului 3 Foto: Intact Images

Democrat-liberalul Liviu Negoiţă, primarul în funcţie al Sectorului 3, şi-a depus, miercuri, dosarul de candidatură pentru al treilea mandat, informează Mediafax.

Conform unui comunicat, Primarul Sectorul 3 are ca obiectiv implementarea standardului de viaţă european la nivelul comunităţii pe care o conduce.

Liviu Negoiţă îi asigură pe cei 468.510 de locuitori ai Sectorului că va continua liniile de management pe toată infrastructura comunităţii, politica serviciilor sociale de calitate, protecţia mediului, siguranţa cetăţeanului, va consolida perspectivele tinerilor şi ale întreprinzătorilor.

"Am încredere în locuitorii Sectorului 3 că vor aprecia la justa valoare realizările petrecute pe raza Sectorului nostru în perioada 2004-2012. Mi-am depus candidatura pentru un nou mandat, pentru a le asigura tuturor cetăţenilor Sectorului 3 un nivel de trai de care să fie mulţumiţi, respectiv o viaţă cu adevărat confortabilă. Vreau să continuăm împreună pentru Sectorul 3", a declarat primarul Liviu Negoiţă.

x close