Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Mai este o singura săptămână până la VERDICTUL FINAL. Duminică, jocul politic se va închide

Mai este o singura săptămână până la VERDICTUL FINAL. Duminică, jocul politic se va închide

Mai este o singura săptămână până la VERDICTUL FINAL. Duminică, jocul politic se va închide
02 Dec 2012   •   20:22

A ramas o singura saptamina pâna la verdictul final pe care-l vor da in alegerile parlamentare cei interesati de prezentul si viitorul lor. Duminica viitoare, la 9 decembrie, cei care vor austeritate, concedieri, taieri de pensii si salarii, TVA marit, spitale inchise si un stat controlat autoritar de Traian Basescu vor vota ARD.

Cei care se opun total si fara compromisuri lui Traian Basescu si felului in care acesta a guvernat tara cu 6 guverne Boc si Ungureanu, vor vota USL. In Parlament se pare ca vor intra si PPDD si UDMR. Astfel se va inchide jocul politic.

Astazi, Radu Tudor alături de  acad. Dinu C Giurescu, prof. Bogdan Teodorescu, sociologul Mirel Palada, director CCSB au facut analiza finala pentru alegerile extrem de importante pentru profilul unei tari greu incercate pe tot parcursul anului acesta. Vor merge la vot cei care au protestat pe viscol si ger din Ianuarie pina in Martie? Dar cei 8,5 milioane care au participat la referendumul din 29 Iulie pentru demiterea lui Basescu?

Aceştia au prezentat sondaje exclusive, in baza carora s-a putut face o predictie destul de corecta pentru rezultatul votului de pe 9 Decembrie.




×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close