x close

Mănescu, primar ales în Sectorul 6: Asocierea Elenei Udrea cu Cristian Poteraş, dăunătoare

de A.M.P    |    11 Iun 2012   •   23:32
Mănescu, primar ales în Sectorul 6: Asocierea Elenei Udrea cu Cristian Poteraş, dăunătoare 482 Foto: Antena 3

Ştiam că va fi o luptă grea, a fost o luptă dură, dar victoria a fost cu atât mai frumoasă, a declarat Rareş Mănescu, ales primar al sectorului 6 din partea USL, în cadrul ediţiei de luni a emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena 3.

Mănescu este de părere că asocierea membrilor marcanţi ai PDL cu primarii din sectoare care au candidat pentru un nou mandat a fost una dăunătoare, şi dă exemplul Elenei Udrea care a declarat în mod explicit că îl susţine pe Cristian Poteraş în Sectorul 6 al Capitalei. 

"Au pierdut ruşinos (PDL - n.r.) şi cred că asocierea lor cu primarii în funcţie a fost dăunătoare, cel puţin la Sectorul 6. Eu m-am bucurat când am văzut la un moment dat o declaraţie a d-nei Udrea în care a spus că îl susţine pe primarul Poteraş" a declarat Rareş Mănescu la Antena 3.

"Noi (candidaţii USL - n.r.) am avut o campanie pozitivă, ei au dus o luptă extrem de murdară. Ce mă bucur este că mulţi dintre bucureşteni şi-au dat seama despre ce este vorba, că nu se mai poate construi ceva în stilul ăsta. Nu au venit cu nimic pozitiv, au venit numai cu contre, lucruri urâte care nu ne ajutau cu nimic. Noi am venit cu variante, cu soluţii. Cred că ăsta a fost secretul: transparenţa şi dialogul cu oamenii" a subliniat Mănescu.


VEZI AICI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII SINTEZA ZILEI DE LA ANTENA 3

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati