Antena 3 CNN Actualitate Mangalia. Un alegător a ascuns buletine de vot în chiloţi şi voia să plece cu ele

Mangalia. Un alegător a ascuns buletine de vot în chiloţi şi voia să plece cu ele

Mangalia. Un alegător a ascuns buletine de vot în chiloţi şi voia să plece cu ele
de M.Z.    |    10 Iun 2012   •   17:24

Un alegător de la o secţie de votare din Mangalia a primit un set dublu de buletine de vot de la un membru al secţiei de votare, le-a ştampilat pe toate, dar a refuzat să le predea şi le-a ascuns în lenjeria intimă, încercând să plece cu ele.

Incidentul a avut loc la secţia 23 din Manfalia, unde alegătorul a primit buletinele de vot, iar în cabină a constatat că are un set dublu de buletine, informează Mediafax.

El a votat pe toate buletinele primite, apoi le-a spus membrilor din secţia de votare că a primit mai multe buletine decât prevede legea, dar a refuzat să le predea, băgându-le în lenjeria intimă.

Bărbatul chiar a intenţionat să plece având buletinele respective asupra sa, dar reprezentanţii secţiei de votare i-au chemat pe poliţişti. Aceştia l-au convins pe alegător să predea buletinele de vot, iar bărbatul le-a scos din lenjeria intimă, acolo unde le ascunsese.

Buletinele de vot respective au fost predate preşedintelui secţiei de votare, care le-a anulat.
 
Reprezentantul secţiei de votare care a înmânat setul dublu de buletine este cercetat pentru neglijenţă în serviciu, iar alegătorul este anchetat pentru încălcarea articolului 110 din Legea 67/2004, pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale.








×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close