Antena 3 CNN Politică Neamţ. Liderii USL au participat la un miting alături de circa 2.000 de oameni

Neamţ. Liderii USL au participat la un miting alături de circa 2.000 de oameni

Neamţ. Liderii USL au participat la un miting alături de circa 2.000 de oameni
Sursa foto: Foto: INTACT Images
26 Mai 2012   •   14:33

Liderii Uniunii Social Liberale, Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin au participat, sâmbătă, alături de aproximativ 2.000 de oameni la mitingul organizat de USL Neamţ.
   
Evenimentul a prilejuit şi lansarea candidaţilor la cele mai importante funcţii în administraţia locală, respectiv a lui Vasile Pruteanu la preşedinţia Consiliului Judeţean şi a lui Cătălin Drăguşanu la funcţia de primar al municipiului Piatra Neamţ.
   
Discursurile celor trei lideri ai Uniunii a fost unul extrem de dur faţă de puterea locală actuală, fiind vizaţi primarul municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan şi deputatul Culiţă Tărâţă, candidat la preşedinţia CJ Neamţ, ambii din partea Alianţei APEL (PDL-UNPR-PNŢCD).
   
'Vreau ca în faimoasa telegondolă să fie Pinalti cu doamna Udrea, ca în vremurile bune, cu domnul Boc, cu Roberta Anastase, care să numere telegondolele, şi, bineînţeles, cu cel care i-a protejat şi îi protejează în continuare, Traian Băsescu. Ştiu ce se întâmplă acum. Au minţit, furat şi distrus România şi încearcă să scape separat. Se vopsesc în culori, verdele nu vine de la agricultură şi ecologie ci de la faptul că Tărâţă şi Pinalti sunt cameleoni. (...) Aveţi o bătălie cumplită, vă bateţi cu un sistem mafiot care de ani de zile a prins rădăcini. Este important să credeţi ca şi mine că Neamţ nu poate rămâne o insulă mafiotă, o insulă feudală, când toată România se schimbă', a declarat, la mitingul electoral, premierul Victor Ponta, co-preşedinte al USL.
   
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a susţinut, în discursul său, că USL domină toate sondajele şi va câştiga alegerile locale şi parlamentare din tăată ţara.
   
'Mesajul nostru este: 'Jos mafia lui Gheorghe Ştefan şi a lui Culiţă Tărâţă', 'Jos mafia PDL din toată România', 'Jos Băsescu'. (...) USL domină toate sondajele şi va câştiga alegerile locale şi parlamentare în toată ţara. Nu lăsaţi ca Piatra Neamţ, un oraş minunat, judeţul Neamţ, un judeţ încărcat de istorie, bogăţie şi spiritualitate, să devină enclava sau rezervaţia portocalie a lui Ştefan şi Tărâţă', a spus Crin Antonescu.
   
La rândul său preşedintele PC, Daniel Constantin, a subliniat că numirea lui Victor Ponta în fruntea Executivului reprezintă câştigarea unei bătălii extrem de importante.
   
'Ducem un adevărat război de eliberare cu regimul lui Traian Băsescu. Pentru mine s-a câştigat o altă bătălie extrem de importantă cu Traian Băsescu pentru că spunea că nu acceptă niciodată un premier de la USL', a adăugat Daniel Constantin.
   
La mitingul USL a fost înregistrat şi un incident care l-a avut protagonist pe un membru al Partidului Poporului - Dan Diaconescu, şi care striga împotriva tuturor politicienilor care au condus ţara în ultimii 20 de ani. Acesta a refuzat legitimarea şi a fost reţinut de jandarmi, şi transportat cu duba la sediul instituţiei.
   
De la mitingul de la Piatra Neamţ, Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin au plecat la o acţiune similară la Târgu Neamţ, urmând ca după-amiază să fie prezenţi în judeţul Suceava, la manifestări electorale.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close