Antena 3 CNN Politică Noul primar al minicipiului Galaţi este liberalul Marius Stan

Noul primar al minicipiului Galaţi este liberalul Marius Stan

Noul primar al minicipiului Galaţi este liberalul Marius Stan
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    11 Iun 2012   •   16:25

Liberalul Marius Stan, candidatul USL pentru funcţia de primar al municipiului Galaţi, a câştigat detaşat alegerile în faţa independentului Nicuşor Ciumacenco, viceprimar în ultimul mandat şi demisionat din PSD în urmă cu trei luni.

Preşedintele Biroului Electoral Municipal Galaţi, Rodica Arhip, a anunţat luni că Marius Stan a obţinut 48,7% din voturi, fiind urmat de Nicuşor Ciumacenco (independent) - 22,3%, Constantin Ene (PP-DD) - 9,4% şi de Marius Necula (APP) cu 6,9%, informează Agerpres.

La Consiliul Local Municipal Galaţi, USL a obţinut 19 mandate, PP-DD - cinci mandate, iar Alianţa Pentru Progres (APP) formată din PDL şi UNPR - trei mandate.
Noul edil al Galațiului, Marius Stan, are 55 ani, este căsătorit, are trei copii şi este de profesie inginer metalurg. Stan este directorul general al clubului Oţelul Galaţi, fost campion al României. Din 2008 este consilier local ales pe lista PNL.

Primarul în funcţie al municipiului Galaţi, social-democratul Dumitru Nicolae, nu a dorit să mai candideze pentru un al patrulea mandat la Primăria Galaţi.






×
Subiecte în articol: Galați primar PNL Marius Stan
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close