Paleologu, pe bicicletă, la depunerea candidaturii pentru Primăria Sectorului 1: Sunt prea fraier să iau şpagă

de Antena3.ro    |    01 Mai 2012   •   13:29
Paleologu, pe bicicletă, la depunerea candidaturii pentru Primăria Sectorului 1: Sunt prea fraier să iau şpagă Foto: INTACT Images

Theodor Paleologu (PDL) şi-a depus, marţi, candidatura pentru Primăria Sectorului 1, informează Mediafax. El a declarat cu această ocazie că este "prea fraier" să ia "şpagă", "foarte zgârcit cu banul public" şi încăpăţânat, în sensul că îşi duce proiectele până la capăt.
   
Întrebat despre atuurile sale, democrat-liberalul a afirmat, după ce şi-a depus candidatura, că nu vrea să vorbească despre el, ci vrea să vorbească despre preocupările oamenilor, despre nevoile sectorului şi despre viziunea sa asupra dezvoltării acestui sector.
   
"Despre mine să vorbească alţii. Eu nu pot vorbi, eventual, decât despre defectele mele, nu despre calităţile mele", a ţinut să precizeze Paleologu.
   
Chestionat care sunt nevoile sectorului al cărui edil doreşte să devină, el a menţionat ordinea publică, locurile de parcare şi câinii comunitari.
   
În ceea ce priveşte ordinea publică, acesta a spus că aceasta înseamnă siguranţa cetăţenilor, prezenţa poliţiştilor pe străzi.

"Trebuie ca poliţiştii, în proporţie de peste jumătate, să fie în stradă, în pieţe, unde e un potenţial de infracţionalitate", a susţinut Paleologu.
   
Candidatul a apreciat că în acest sector se aplică sancţiuni "foarte drastice şi consistente" pentru maşinile parcate în locuri nepermise.

"Nu cred că e corect să se procedeze astfel atâta vreme cât nu sunt suficiente parcări", a fost de părere deputatul PDL.
   
Referitor la câinii comunitari, el a susţinut că este necesară o colaborare foarte strânsă între primarul de sector şi Primăria Generală şi că trebuie o viziune de ansamblu pentru rezolvarea acestei probleme.
   
Pe de altă parte, Theodor Paleologu şi-a declarat speranţa că Primăria Sectorului 1 va reveni cât mai curând în fostul sediu, care este monument istoric, în Banu Manta.
   
Întrebat despre mesajele pe care le adresează contracandidatului său, liberalul Andrei Chiliman, Theodor Paleologu a spus că îi transmite "multă simpatie".
   
Acesta a spus că este vecin cu Chiliman şi că regretă faptul că, atunci când a fost ministru al Culturii, nu i-a dat un premiu lui Chiliman pentru felul în care a restaurat casa sa de pe strada Armenească.


x close