Antena 3 CNN Politică PDL s-a aliat cu Partida Romilor, iar trandafirul a revenit pe sigla lor. Pregătiri intense pentru alegeri

PDL s-a aliat cu Partida Romilor, iar trandafirul a revenit pe sigla lor. Pregătiri intense pentru alegeri

PDL s-a aliat cu Partida Romilor, iar trandafirul a revenit pe sigla lor. Pregătiri intense pentru alegeri
de O.P.    |    05 Apr 2012   •   05:59
Cu numai două luni înainte de alegerile locale, PDL schimbă sigla. Partidul a revenit la trandafir, ca semn electoral. În plus, Vasile Blaga, şeful de campanie al PDL a anunţat că l-a cooptat şi pe Adriean Videanu în echipa de campanie la nivel naţional.

Senatorul Vasile Blaga, şeful de campanie al PDL pentru alegerile locale, a anunţat că PDL a înregistrat deja semnul electoral pentru alegerile locale - acesta fiind un trandafir.

Sub alte sigle vor candida în 14 judeţe, în care PDL a realizat alianţe cu alte formaţiuni politice, în principal cu PER, PNŢCD şi UNPR. Sunt însă şi alianţe surprinzătoare: cu partida romilor din Covasna.

Preşedintele Senatului a precizat că PDL a desemnat şi echipa de campanie la nivel naţional - la o zi după ce senatorul Radu Berceanu dădea un pas înapoi şi anunţa că nu va mai candida la următoarele alegeri parlamentare.

Blaga a mai spus că va coordona, personal, campania naţională a partidului şi că echipei PDL i se vor alătura şi alţi lideri ai partidului.





×
Subiecte în articol: alegeri pdl Adriean Videanu
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close