Antena 3 CNN Politică Poliţia, implicată în campania electorală? "Autorităţile au contribuit la distrugerea afişelor electorale ale USL", spune Frumosu

Poliţia, implicată în campania electorală? "Autorităţile au contribuit la distrugerea afişelor electorale ale USL", spune Frumosu

Poliţia, implicată în campania electorală? "Autorităţile au contribuit la distrugerea afişelor electorale ale USL", spune Frumosu
04 Iun 2012   •   23:00

Dragoş Frumosu îl acuză pe primarul sectorului 2, Neculae Onţanu, că a implicat Poliţia Locală şi Administraţia Domeniului Public în campania electorală. Potrivit lui Frumosu, autorităţile au contribuit la distrugerea afişelor electorale ale USL.

Candidatul USL a reclamat inclusiv violenţe asupra stuff-ului său de campanie, şi faptul că este urmărit în permanenţă de oamenii primarului Neculae Onţanu.

"Zilnic, vizavi de sediul de campanie din Vatra Luminoasă, o maşină a firmei care a câştigat licitaţia de pază în sectorul 2, ne păzeşte", a declarat Frumosu.


De asemenea, Ecaterina Andronescu, preşedinte interimar al PSD Bucureşti, a afirmat că este inadmisibil ca aprecierile pe care le-a făcut în urmă cu 10 ani despre Niculae Onţanu să fie folosite în campania electorală.

Reprezentaţii USL spun că pentru toate acţiunile ilegale ale candidatului UNPR din sectorul 2, au depus plângeri penale la Poliţie.

Niculae Onţanu, candidatul UNPR la sectorul 2 nu a putut fi contactat pentru o replică la acuzaţiile aduse de contracandidatul său.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close