Antena 3 CNN Politică Ponta, la mitingul USL: Mai avem trei zile până când împreună vom scoate culoarea portocalie din Bucureşti şi din ţară

Ponta, la mitingul USL: Mai avem trei zile până când împreună vom scoate culoarea portocalie din Bucureşti şi din ţară

Ponta, la mitingul USL: Mai avem trei zile până când împreună vom scoate culoarea portocalie din Bucureşti şi din ţară
Sursa foto: Foto: Mediafax
07 Iun 2012   •   19:22

USL marchează încheierea campaniei electorale, joi, la complexul Romexpo, cu un miting la care participă peste 10.000 de candidaţi şi membri ai Uniunii din toată ţara, în prezenţa liderilor USL Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin.

Reuniunea a început pe acordurile piesei trupei AC/DC "Thunderstruck".

La acest miting sunt prezenţi candidaţii Uniunii Social Liberale la alegerile locale din 10 iunie, în frunte cu primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, candidat independent la un nou mandat în Bucureşti.


Prezent la marele eveniment, preşedintele PSD Victor Ponta le-a transmis participanţilor la miting să nu uite că USL are datoria de a nu-i dezamăgi pe românii care şi-au pus speranţa în Uniune că îi va scăpa de "ciuma portocalie".
   
"Mulţumesc tuturor celor prezenţi, tuturor candidaţilor şi militanţilor USL care şi la această oră se luptă pentru a scăpa România de PDL, de regimul Băsescu, de ceea ce dvs. aţi numit întotdeauna 'ciuma portocalie'. (...) Avem datoria, cei din USL, să nu îi dezamăgim pe românii care şi-au pus speranţa în noi. Am reuşit împreună lucruri extraordinare. Preluarea conducerii Guvernului reprezintă doar un singur pas. Mai avem trei zile până când împreună vom câştiga alegerile locale, vom scoate culoarea portocalie şi din Bucureşti şi din majoritatea covârşitoare a judeţelor ţării." a declarat Victor Ponta.

Copreşedintele USL, Victor Ponta a ţinut să îi atenţioneze pe candidaţii Uniunii să fie pregătiţi pentru bătălia din toamnă, "aceea de a avea la Cotroceni un preşedinte propus de USL, pe Crin Antonescu".

"Mai avem mai puţin de şase luni până când împreună vom câştiga alegerile parlamentare şi USL va avea majoritatea absolută în Parlamentul României. Şi mai avem foarte puţin timp - şi vă rog să reţineţi acest lucru de la mine Victor Ponta, copreşedinte USL - şi vă rog să fiţi pregătiţi pentru următoarea bătălie - aceea de a avea la Cotroceni un preşedinte propus de USL, pe Crin Antonescu. Fiecare bătălie  dintre acestea este la fel de importantă', a mai declarat Victor Ponta.

Ponta a transmis participanilor la miting că USL continuă să îl sprijine pe primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, pentru un nou mandat în Bucureşti, la fel ca pe primarii de sector Andrei Chiliman, Cristian Popescu Piedone şi Marian Vanghelie.

Liderul PSD a mai spus că, de duminică, vrea să vadă că USL a eliberat cele mai multe judeţe ale ţării de mafia portocalie.

Preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, le-a transmis, joi, participanţilor la mitingul Uniunii Social Liberale care încheie campania electorală, că ziua de 10 iunie trebuie să rămână în istorie ca "data la care România se desparte de trecut". De asemenea, el consideră că alegerile locale reprezintă primul şi poate cel mai important moment din viaţa USL, dar şi un prim test.

Încrezător în rezultatele de la alegeri s-a arătat şi preşedintele PNL Crin Antonescu, care a declarat , joi, la mitingul USL de la Romexpo, că peste două zile, la alegerile locale din 10 iunie, USL va câştiga ''zdrobitor'' mai ales pentru faptul că cele trei formaţiuni - PNL, PSD şi PC - sunt unite.


×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close