Antena 3 CNN Politică Ponta, mulţumit de M.A.I. la alegeri. Ministerul va fi răsplătit cu bani din fondul de rezervă pentru echipamente

Ponta, mulţumit de M.A.I. la alegeri. Ministerul va fi răsplătit cu bani din fondul de rezervă pentru echipamente

Ponta, mulţumit de M.A.I. la alegeri. Ministerul va fi răsplătit cu bani din fondul de rezervă pentru echipamente
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Iun 2012   •   18:40

Premierul Victor Ponta este foarte mulţumit de modul în care şi-au făcut datoria poliţia, jandarmeria şi celelalte instituţii implicate în organizarea alegerilor locale. Pentru aceasta, Ministerul de Interne va fi răsplătit cu bani din fondul de rezervă al Guvernului, pentru echipamente, a precizat premierul.

"Miercuri (în şedinţa de Guvern, n.r.) cred că o să avem nişte bani pentru Ministerul Administraţiei şi Internelor, pentru că au cheltuit foarte mulţi bani în aceste zile. Au fost peste tot prezenţi, unde apărea un incident... s-au luptat şi cu doamna Anastase, s-au luptat cu toată lumea şi categoric trebuie să-i facem să fie funcţionali în continuare, doar nu tragem acuma pe dreapta Poliţia şi Jandarmeria după alegeri", a declarat premierul, citat de Mediafax.

De asemenea, Ponta s-a arătat "foarte mulţumit" de modul în care "instituţiile statului şi-au făcut datoria" în organizarea alegerilor locale.
  
Premierul Victor Ponta a promis ministrului de Interne, sâmbătă, că va aviza alocarea fondurilor necesare plăţii unor drepturi financiare restante sub condiţia unei bune organizări a alegerilor, ministrul răspunzând în glumă că, dacă banii nu sunt alocaţi, poliţiştii şi jandarmii vor "asalta" Finanţele
  
"Ieri, am avut o discuţie cu ministrul de Finanţe şi îmi spunea dacă dăm nişte bani de la Fondul de rezervă pentru Ministerul Administraţiei şi Internelor. Eu semnez luni dacă îmi arătaţi că organizaţi alegerile perfect şi că nu sunt probleme. Este bine?", i-a spus Ponta ministrului de Interne, Ioan Rus, la videoconferinţa organizată, sâmbătă, de Guvern cu autorităţile locale.



×
Subiecte în articol: Ministerul de Interne guvern Victor Ponta
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close