Antena 3 CNN Politică Primarul PDL al oraşului Ovidiu susţine că a fost lovit cu pumnul în faţă de un cetăţean

Primarul PDL al oraşului Ovidiu susţine că a fost lovit cu pumnul în faţă de un cetăţean

Primarul PDL al oraşului Ovidiu susţine că a fost lovit cu pumnul în faţă de un cetăţean
Sursa foto: Foto: photocase.com
13 Mai 2012   •   22:55

Candidatul PDL la Primăria oraşului constănţean Ovidiu şi, totodată, primarul acestei localităţi, Dumitru Bocai, susţine că a fost agresat duminică după-amiază, fiind lovit cu pumnul în faţă de către un cetăţean, informează Mediafax.
   
Dumitru Bocai a declarat că duminică se afla în campanie electorală în oraş, iar la un moment dat a venit un cetăţean care a început să-l înjure.
   
"Eram în campanie, mă pregăteam să intru în curtea unor cetăţeni, când a venit la mine acest individ care a început să mă înjure. Atunci, am intrat în curtea oamenilor, iar aceştia mi-au spus, "domn' primar, dacă dumneavoastră vă este frică, noi ce să mai facem ?"", a afirmat Bocai.
   
Dumitru Bocai spune că a cerut sprijinul Poliţiei Locale, care a venit şi l-a luat pe bărbatul respectiv, iar el a mers şi acolo pentru a povesti ce s-a întâmplat.
   
Candidatul PDL la Primăria Ovidiu a declarat că în sediul Poliţiei Locale a fost lovit cu pumnul în faţă de către cetăţeanul respectiv.
   
"Când am ajuns acolo, i-am spus să intre în sediu şi să nu mai înjure, iar fără vreun avertisment m-a lovit cu pumnul în faţă. Mă doare capul şi mă voi duce la spital pentru investigaţii medicale că nu mă simt prea bine", a povestit Dumitru Bocai.
   
Incidentul respectiv a fost confirmat şi de reprezentanţii IPJ Constanţa, care au deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe în acest caz, iar în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale urmează să fie făcută încadrarea juridică a faptei.
   

×
Subiecte în articol: candidat pdl cetatean primar
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close