Antena 3 CNN Politică Problemele din PDL, în presa străină: Partidul de guvernământ din România se automutilează şi se prăbuşeşte în sondaje

Problemele din PDL, în presa străină: Partidul de guvernământ din România se automutilează şi se prăbuşeşte în sondaje

Problemele din PDL, în presa străină: Partidul de guvernământ din România se automutilează şi se prăbuşeşte în sondaje
Sursa foto: Foto: diepresse.com
05 Apr 2012   •   08:14

Problemele din PDL au depăşit graniţele României.  Sub titlul "Partidul de guvernământ din România se automutilează", publicaţia austriacă Die Presse pune accent pe scandalurile care macină în ultimul timp Partidul Democrat-Liberal.

"Scandalurile macină partidul apropiat preşedintelui Băsescu. Şeful partidului nu varsă nici o lacrimă pentru plecarea intelectualului vizionar deranjant”, a scris Die Presse, făcând referire la Cristian Preda.

"De luni bune, PD-L, lovit de crize, se prăbuşeşte în sondaje. Nici măcar unul din cinci români nu ar vota la alegerile din toamnă cu partidul de guvernământ, aflat în continuare în strânsă legătură cu controversatul preşedinte Traian Băsescu. Furioşi pe politica de austeritate şi pe aroganţa clasei politice, românii au declanşat un val neaşteptat de proteste”, au mai scris jurnaliştii austrieci.

"Transilvania a reprezentat timp de mulţi ani baza solidă a PD-L. Însă bandiţi corupţi, precum fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, impus în funcţie de şeful de partid, Boc, au ruinat renumele partidului”, mai aminteşte Die Presse.

 

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close