Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Şapte premieri europeni îl susţin pe Victor Ponta. Iată mesajele lor

Şapte premieri europeni îl susţin pe Victor Ponta. Iată mesajele lor

Şapte premieri europeni îl susţin pe Victor Ponta. Iată mesajele lor
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    13 Noi 2014   •   21:26

Şapte premieri europeni îl susţin pe candidatul PSD-UNPR-PC Victor Ponta în cursa pentru alegerile prezidenţiale. Mesajele lor de susţinere au fost transmise joi, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Matteo Renzi, premierul Italiei şi preşedintele Consiliului Uniunii Europene, a fost prezent joi, în platoul emisiunii "Sinteza Zilei", unde şi-a afirmat susţinerea pentru Victor Ponta, candidat la funcţia de preşedinte al României.

Prim-ministrul Moldovei, Iurie Leancă, s-a alăturat susţinătorilor lui Victor Ponta, candidatul alianţei PSD-UNPR-PC pentru Preşedinţia României, iar şeful Guvernului de la noi i-a spus joi, la Sinteza Zilei, că se simte onorat de acest gest.

Leancă a spus că susţinerea sa pentru Ponta se bazează nu numai pe prietenie, dar şi pe pragmatism.

"Această relaţie a început de mai mult timp, de circa un an şi patru luni, de când am devenit prim-ministru. (...) Îl susţin din prietenie, dar şi din pragmatism. Relaţia dintre Chişinău şi Bucureşti nu poate fi determinată doar de afinităţi politice", a spus premierul Iurie Leancă, joi, într-o intervenţie la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Leancă a spus că are o relaţie "cantitativă şi calitativă" cu Ponta, premierul nostru i-a demonstrat că prietenul la nevoie se cunoaşte şi "sigur că mă determină să am încredere în el şi să-l susţin pe el".



×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close