Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Subiectiv. Iohannis evită confruntările cu Ponta. "În clipa în care fugi ca un iepure fricos, numai bărbat politic nu eşti"

Subiectiv. Iohannis evită confruntările cu Ponta. "În clipa în care fugi ca un iepure fricos, numai bărbat politic nu eşti"

Subiectiv. Iohannis evită confruntările cu Ponta. "În clipa în care fugi ca un iepure fricos, numai bărbat politic nu eşti"
Sursa foto: Foto: Intact Images
07 Noi 2014   •   21:30
Ministrul Afacerilor Externe Titus Corlăţean a comentat, în cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3, modul în care Klaus Iohannis evită confruntările cu Victor Ponta, refuzând să participe la dezbateri.

Noi avem nevoie să vedem că în fruntea ţării va fi un preşedinte bine pregătit şi care este capabil să stea pe picioarele lui în gestionarea unor situaţii, de exemplu, de criză, la frontiera estică a UE şi NATO. Ori în clipa în care fugi ca un iepure fricos de pe câmpul de bătălie şi te ascunzi prin spatele unora, pe sub preş, numai bărbat politic nu eşti”, consideră Titus Corlăţean.

Pentru noi, ca alegători, fac abstracţie de poziţia mea politică, este extrem de important să-i vedem pe cei doi faţă în faţă prezentându-şi viziunea”, a adăugat Ministrul de Externe.

Cine fuge cu laşitate din bătălia politică democratică înseamnă că nu are ce căuta în politica asta”, a concluzionat Corlăţean.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close