Antena 3 CNN Politică Teodor Baconschi: Am votat cu PDL pentru că este nevoie de infrastructură, grădiniţe şi parcări

Teodor Baconschi: Am votat cu PDL pentru că este nevoie de infrastructură, grădiniţe şi parcări

Teodor Baconschi: Am votat cu PDL pentru că este nevoie de infrastructură, grădiniţe şi parcări
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Iun 2012   •   09:22

Prim-vicepreşedintele PDL, Tedor Baconschi, a votat, duminică dimineaţă, la Liceul "Jean Monnet", estimând că nu vor fi schimbări fundamentale de primari, însă ar fi nevoie de o mai bună gospodărire "locală la nivel naţional".
   
Baconschi a venit să voteze îmbrăcat într-un tricou vişiniu şi blue-jeans.
   
El a fost întrebat de ziarişti la ieşirea din secţia de votare pentru ce a votat. "Pentru PDL, bineînţeles", a replicat liderul PDL, care s-a arătat convins că actualul sistem de vot nu va genera schimbări mari în administraţia publică.
   
"Sunt convins că în ciuda acestui sistem sistem de vot care fixează starea prezentă, poza nu se schimbă fundamental, oamenii vor aprecia de la caz la caz faptele şi bilanţul fiecărui primar, a fiecărui edil, şi vor şti să facă diferenţa între cei care au făcut ceva şi cei care nu", a susţinut Baconschi.
   
Totodată, el şi-a exprimat nemulţumirea faţă de faptul că nu se pune accent pe construirea de grădiniţe, parcări şi canalizare. "Aştept o mai bună gospodărire locală la nivel naţional, pentru că sunt foarte multe de făcut, infrastructura este în continuare precară, stilul de viaţă comunitar este plin de panseluţe, dar cu prea puţine grădiniţe, parcări, canalizarea este încă un vis pentru foarte multe comune", a mai susţinut democrat-liberalul.
   
Peste 1.200 de secţii de votare s-au deschis duminică, la ora 7.00, în Bucureşti, unde sunt aşteptaţi peste 1,8 milioane de cetăţeni cu drept de vot să aleagă primarul general, primarii celor şase sectoare, consilierii generali şi pe cei locali.
   
În Capitală sunt înscrişi în listele electorale permanente şi complementare 1.805.296 de alegători, din care 9.267 pe listele complementare, fiind cetăţeni cu drept de vot din Uniunea Europeană care se află în evidenţele Oficiului Român pentru Imigrări şi au domiciliul sau reşedinţ a în Bucureşti.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close