Antena 3 CNN Politică Vasile Blaga: Persoane din conducerea PDL vor candida la alegerile locale

Vasile Blaga: Persoane din conducerea PDL vor candida la alegerile locale

Vasile Blaga: Persoane din conducerea PDL vor candida la alegerile locale
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    19 Mar 2012   •   15:32

Preşedintele Senatului, Vasile Blaga, a declarat că există şi persoane din conducerea Partidului Democrat Liberal care vor candida la alegerile locale din iunie 2012, informează Agerpres.

"Partidul nu şi-a definitivat încă listele electorale, dar ştiu precis oameni din conducerea partidului, sunt vicepreşedinţi care candidează. Sorin Frunzăverde candidează sigur pentru un post, Flutur (Gheorghe Flutur - n.r.) candidează şi el pentru preşedinţia Consiliului Judeţean. O să vedem până la sfârşit listele", a spus Blaga.

Întrebat dacă intenţionează să mai candideze pentru Primăria Generală a Capitalei, Vasile Blaga a replicat că nu doreşte să intre în această cursă.

"Eu am spus că nu candidez la Bucureşti de foarte mult timp, nu de acum, pentru că nu am vrut să pun pe nimeni în situaţia mea, care, crezând la un moment dat că va candida altcineva, am intrat în bătălie foarte târziu", a mai spus preşedintele Senatului.

Declaraţia lui Blaga vine după ce, duminică seara, preşedintele Traian Băsescu a spus la o emisiune televizată că "greii PDL sunt grei când se dau funcţii", comentând în acest sens lipsa de implicare a acestora în bătălia împotriva lui Sorin Oprescu.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close