Antena 3 CNN Coronavirus Astrologul care ar fi prezis pandemia de COVID spune acum și când se va termina totul

Astrologul care ar fi prezis pandemia de COVID spune acum și când se va termina totul

Un astrolog din Marea Britanie afirmă că ar fi prezis pandemia de coronavirus cu un an înainte ca aceasta să debuteze. Jessica Adams susține chiar că ar fi prezis-o ”de două ori la rând” în anul 2019.

Astrologul care ar fi prezis pandemia de COVID spune acum și când se va termina totul
Sursa foto: Pixabay.com
de Dan Gabor    |    28 Oct 2020   •   17:00

Aceasta spune că poate citi viitorul într-un bol cu apă, interpretează poziția astrelor sau are diverse viziuni sau vise premonitorii.

„De fapt, am văzut virusul de două ori. Apoi am văzut un rând de cifre, care semănau foarte bine cu o dată anume, posibil data la care a debutat Covid, erau mai mulți de unu, zero și doi. Asta s-a întâmplat în 2019, așa că am publicat pe site-ul meu pentru că îmi place să-mi țin la curent cititorii cu ceea ce se întâmplă înainte de a se întâmpla.

Apoi, am avut a doua viziune a virusului, de data asta în martie 2020”, a dezvăluit Jessica, într-o emisiune de televiziune.

Astrologul spune că știe când se va termina pandemia de COVID-19

Întrebată când ne vom putea întoarce la viața normală de dinainte de pandemie, Jessica Adams a răspuns: ”Depinde mult de ceea ce se va întâmpla anul următor, dar s-ar putea să fim capabili să-l eliminăm, să avem zero cazuri pentru 28 de zile, așa cum s-a întâmplat în Australia”, a spus astrologul.

×
Subiecte în articol: COVID-19 Jessica Adams coronavirus pandemie
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close