Antena 3 CNN Coronavirus Bill Gates, despre când se va sfârși, de fapt, pandemia de coronavirus

Bill Gates, despre când se va sfârși, de fapt, pandemia de coronavirus

Descoperirea unui vaccin pentru combaterea coronavirusului reprezintă o preocuparea la nivel mondial. În aceste condiții, miliardarul american Bill Gates a declarat că este de părere că, până la sfârșitul anului 2021, cea mai mare parte a populației va fi vaccinată.

Bill Gates, despre când se va sfârși, de fapt, pandemia de coronavirus
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    15 Sep 2020   •   19:00

Întrebat care este momentul în care lumea va scăpa complet de coronavirus, Bill Gates a declarat ca o să mai dureze o perioadă, având în vedere că testarea vaccinului mai durează. 

”În cursul 2021 cred că cea mai mare parte a populației va fi vaccinată”

”Spun că în 2021 va fi, pentru că vaccinul trebuie testat. Va fi, prin urmare, la începutul anului viitor. În cursul 2021, dacă totul merge bine, cred că cea mai mare parte a populației va fi vaccinată. 

Există deja anumiți parametri care trebuie să fie atinși și este destul de probabil ca unii dintre ei se vor dovedi a fi eficienți. 

Este oarecum neobișnuit să ai cele 5 mari laboratoare farmaceutice care lucrează în același timp și atât de repede pentru un vaccin. Un vaccin este lucrul de care avem cea mai mare nevoie acum”, a declarat Bill Gates. 

Bill Gates, declarație șocantă: Milioane de oameni vor muri până la finalul pandemiei!

La sfârșitul lunii august, Bill Gates susținea că numărul deceselor din cauza COVID-19 va ajunge la câteva milioane și avertiza că ”ce e mai rău abia urmează”.

”Credem în libertate, libertate individuală. Optimizăm pentru drepturile individuale”, a explicat Bill Gates, precizând că susținătorii președintelui Donald Trump au refuzat să poarte măști pentru a semnala furia și rezistența la încălcarea unor libertăți.

SUA nu au fost pregătite de la început pentru a face față pandemiei

Bill Gates mai explica, la acea vreme,  că SUA nu au fost pregătite încă de la început, deoarece eforturile de testare au fost lente pentru a avea un impact odată ce virusul a început să se răspândească.

Pe de altă parte, China ”a făcut o treabă foarte bună de a suprima virusul”.

”China a făcut o treabă foarte bună de a opri virusul, datorită abordării tipice destul de autoritare și prin încălcarea drepturilor individuale”, a spus el.

×
Subiecte în articol: Bill Gates vaccin

Philip Morris susține inovația

Care sunt cele 9 priorități strategice ale României în 2023 | Soluții pentru o economie profitabilă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close