Antena 3 Coronavirus Vasi Rădulescu: "Cum au văzut specialiștii NASA că nu există microbi pe altarul bisericilor - o conexiune perfectă cu cipul din Patriarhul Daniel"

Vasi Rădulescu: "Cum au văzut specialiștii NASA că nu există microbi pe altarul bisericilor - o conexiune perfectă cu cipul din Patriarhul Daniel"

de Mia Lungu    |    24 Noi 2021   •   20:22
Vasi Rădulescu: "Cum au văzut specialiștii NASA că nu există microbi pe altarul bisericilor - o conexiune perfectă cu cipul din Patriarhul Daniel"
Sursa foto: Facebook/ Vasi Radulescu

Cardiologul Vasi Rădulescu a publicat, miercuri seara, două mesaje ironice pe pagina sa de Facebook, ca reacție la declarația Patriarhului Daniel că s-a vaccinat împotriva COVID-19, anunț care a venit la aproape un an de la declanșarea campaniei de vaccinare.

"Acum se explică perfect cum au văzut specialiștii NASA că nu există microbi pe altarul bisericilor. S-au folosit de cipurile băgate în vaccin. Unde mai pui că acoperișul Catedralei Mântuirii Neamului e din cupru, având o conexiune perfectă cu cipul din Patriarhul Daniel, astfel că aici se pot căuta nu doar microbi, dar și particule elementare!", a fost unul din mesajele publicate de Vasi Rădulescu.

Acesta a făcut și o paralelă între conducătorul BOR și Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, care încă nu s-a vaccinat anti-COVID.

"BOR transmite oficial că Patriarhul Daniel s-a vaccinat împotriva Covid-19. E cea mai puternică declarație de până acum și un exemplu formidabil pentru creștinii ortodocși.

Primăria Capitalei nu transmite nimic despre Nicușor Dan, care trebuie să facă niște analize înainte de vaccinare. La aproape un an de când avem vaccinurile. Analize care nu sunt deloc necesare. Bine, sunt. Ca o veșnică scuză.", a scris cardiologul, pe Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close