Antena 3 CNN Coronavirus Consilier medical, semnal de alarmă: Lipsa şcolii este mai gravă decât virusul pentru copii!

Consilier medical, semnal de alarmă: Lipsa şcolii este mai gravă decât virusul pentru copii!

Copiii sunt expuşi mai degrabă riscului de a fi afectaţi dacă NU se mai întorc la şcoală luna viitoare decât de a fi infectaţi cu noul coronavirus, susține consilierul medical şef din Marea Britanie.

Consilier medical, semnal de alarmă: Lipsa şcolii este mai gravă decât virusul pentru copii!
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    23 Aug 2020   •   22:50

Prof. Chris Whitty declară că ”riscul ca elevii să moară din cauza Covid-19 este incredibil de mic”, în timp ce cursurile de la care lipsesc ”dăunează copiilor pe termen lung”.

Prof. Whitty spune despre Covid-19 că va fi o provocare pentru cel puţin nouă luni de acum încolo. Potrivit acestuia, e puţin probabil să fie gata un vaccin în 2020, dar există o ”şansă rezonabilă” ca acesta să apară în iarna 2021-2022.

”Mai mulţi copii ar putea fi afectaţi de faptul că nu merg la şcoală decât dacă ar merge“, spune Chris Whitty, potrivit BBC.

Câte noi cazuri de COVID-19 au fost raportate în România, duminică, 23 august! Cifre îngrijorătoare

Până astăzi, 23 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 78.505 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 35.287 de pacienți au fost declarați vindecați și 9.429 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 961 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Citiți și:

Bill Gates, declarație șocantă: Milioane de oameni vor muri până la finalul pandemiei!

 

×
Subiecte în articol: copii şcoală coronavirus
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close