Antena 3 Coronavirus "Am murit şi, apoi, m-am întors la viaţă". Cazul emoţionant al unei copile de 12 ani care a luptat cu noul coronavirus

"Am murit şi, apoi, m-am întors la viaţă". Cazul emoţionant al unei copile de 12 ani care a luptat cu noul coronavirus

de M.Z.    |    04 Mai 2020   •   14:00
"Am murit şi, apoi, m-am întors la viaţă". Cazul emoţionant al unei copile de 12 ani care a luptat cu noul coronavirus
Sursa foto: Hepta

O fetiţă de numai 12 ani din New Orleans a trăit o adevărată dramă după ce s-a infectat cu noul coronavirus, iar mama ei ajunsese în situaţia în care nici nu mai spera la micuţa să-şi revină.

Juliet Daly, din Louisiana, a ajuns la spital chiar înainte de a face un atac de cord. Apoi, ea a fost transferată la o altă unitate medicală și pusă pe un ventilator timp de patru zile, potrivit msn.com.

Mama fetei, Jennifer Daly, spune că în cazul micuţei, totul a început cu dureri abdominale severe și, în cele din urmă, buzele au început să devină albastre. 

Apoi a făcut un atac de cord, în urma căruia medicii au resuscitat-o.

"Am murit și m-am întors", povesteşte micuţa Juliet.

Timp de patru zile, copila a respirat cu ajutorul unui ventilator pus de medici, timp în care a fost sedată și apoi a putut să respire singură. Ea a fost externată pe 15 aprilie. 

Medicul a spus că funcția inimii este acum complet normală, deși probabil are o mică traumă la cord. Aceasta urmează însă să se refacă şi fetiţa să aibă o viață "total normală".

Mama fetei spune că dacă nu ar fi dus-o la spital la timp, nu știe dacă astăzi ar mai fi fost în viață.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close