Antena 3 Coronavirus ”Mami, o să mor?”. Un băiețel de cinci ani se luptă cu coronavirusul! Mama lui, mesaj disperat: ”Nu este o glumă! am văzut ce efecte are COVID-19”

”Mami, o să mor?”. Un băiețel de cinci ani se luptă cu coronavirusul! Mama lui, mesaj disperat: ”Nu este o glumă! am văzut ce efecte are COVID-19”

25 Mar 2020   •   10:48
”Mami, o să mor?”. Un băiețel de cinci ani se luptă cu coronavirusul! Mama lui, mesaj disperat: ”Nu este o glumă! am văzut ce efecte are COVID-19”

Alfie este un băiețel în vârstă de cinci ani din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord care din nefericire  s-a infectat cu COVID-19.

Lauren Fulbrook, în vârstă de 30 de ani, a povestit prin ce trece fiul ei, după ce s-a infectat cu noul coronavirus.Alfie a făcut febră de peste 42 de grade Celsius, a început să vomite și să aibă halucinații.

Femeia a povestit pe Facebook prin ce trece tocmai ca să îi prevină pe ceilalți părinți că și copiii care nu au probleme de sănătate se pot îmbolnăvi de COVID-19. Mămica a mai povestit că s-a îngrijorat pentru viața fiului ei, văzându-l neajutorat pe un pat de spital. Copilul a întrebat-o trist: ”Mami, eu o să mor?”.

”Coronavirusul nu este o glumă! Vă rog, nu mai ignorați măsurile de siguranță, doar pentru că voi vreți să mergeți la un restaurant sau un pub sau pentru că aveți impresia că aveți nevoie de șapte pchete de hârtie igienică. Eu am văzut ce efecte are COVID-19”, a scris femeia conform Daily Mail.

×
Subiecte în articol: infectat coronavirus

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close