Antena 3 CNN Coronavirus Fetița mea de numai 2 luni luptă pentru viață după ce a fost infectată cu COVID-19! Strigătul disperat al unei tinere mame

Fetița mea de numai 2 luni luptă pentru viață după ce a fost infectată cu COVID-19! Strigătul disperat al unei tinere mame

O tânără mămică a postat zilele acestea o fotografie pe internet, prin intermediul căreia cere familiei și prietenilor să se roage pentru fetița ei în vârstă de doar 2 luni, care este în stare gravă la spital după ce a fost infectată cu COVID-19.

Fetița mea de numai 2 luni luptă pentru viață după ce a fost infectată cu COVID-19! Strigătul disperat al unei tinere mame
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
26 Mar 2020   •   13:26

”Deeeci... Ellie a fost testată pozitiv pentru COVID-19”, postează Ashley Hildebrand alături de fotografia micuței. 

”Eu și Sean trebuie să ne autoizolăm pentru 2 săptămâni, departe de ea. Vă rugăm să vă rugați pentru noi, să trecem de această perioadă cu bine”, adaugă femeia din Carolina de Sud. 

Ashley a adăugat că încă nu a fost testată pentru coronavirus. 

”Din moment ce fiica mea are virusul, este aproape imposibil să nu îl am și eu”, comentează femeia. 

”Nu am și nu am avut niciun fel de simptome. Mă voi autoizola pentru 11-14 zile. Nu sunt sigură dacă izolarea mea a început de vineri sau nu, din moment ce eu sunt în carantină de când ea a fost depistată”, a adăugat. 

După ce a fost bombardară cu mesaje, tânăra s-a văzut nevoită să facă niște precizări cu privire la starea de sănătate a micuței.

”Nu a avut niciun simptom. Iar plămânii ei erau foarte bine joi, când am fost la controlul de două luni. 

”Vineri, în timp ce se juca cu un biberon, s-a rostogolit și părea consipată. A început să țipe și să plângă, după care s-a oprit. Atunci a început să respire cu dificultate”, a declarat femeia. 

”Am sunat la 911. Când paramedicii au ajuns, oxigenul ei ajunsese deja la 58. Când în spital a devenit hipotermică, mi-au spus că așa se întâmplă uneori copiilor, în loc să facă febră”.

Medicii au testat-o pe micuță pentru coronavirus, doar pentru siguranță. Însă niciunul nu credea că rezultatul va fi pozitiv, scrie thesun.co.uk.

”Sincer, niciun doctor sau asistentă nu ar fi crezut că rezultatul va fi pozitiv, deoarece simptomele nu erau specifice”.

Ashley a contestat părerile celor care spun că fetița a dezvoltat boala din cauza vaccinului pe care l-a primit.

”Mă gândesc să cer un raport post-vaccinare, pur și simplu pentru că s-a întâmplat imediat după vaccin și cred că merită depus la dosar. Dar nu, asta nu s-a întâmplat din cauza vaccinului”, a declarat femeia.

Au început să o mai deconecteze de la ventilator și sperăm ca, într-o zi, două, să nu mai aibă nevoie. Dacă va scăpa de respirația mecanică, îi vor putea scoate și tuburile prin care este hrănită și vom putea reveni la biberon. Astfel încât, dacă va începe să mănânce bine, o vor lăsa să vină acasă”, a concluzionat femeia. 

×
Subiecte în articol: Ashley Hildebrand fetita coronavirus
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close